Bu 2 altcoin piyasa toparlanmasında ralliye liderlik ediyor!
Bu 2 altcoin piyasa toparlanmasında ralliye liderlik ediyor!

Bu 2 altcoin piyasa toparlanmasında ralliye liderlik ediyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Near Protocol ve Solana, son 24 saatte sırasıyla %11 ve %7 büyüme göstererek toparlanma pazarında güçlü bir satın alma gücü dalgasıyla karşı karşıya kaldı. Ancak, altcoin’lerin hızlı fiyat artışı tamamen teknik nedenlerden kaynaklanmış olabilir.

NEAR token grafiğinin gösterdiği gibi, kripto endüstrisi ani bir toparlanmayla karşı karşıya kaldığından, toplam kapitalizasyonun bir kez daha 2 trilyon doları aştığı piyasa tarafından %32’den fazla bir kazanç gözlemlendi. Altcoin fiyatı şimdi 11 dolarda kalırken, sadece iki gün önce yaklaşık 8 dolardan işlem görüyordu.

Solana chart

Solana son 24 saatte yüzde 11 arttı!

Daha önce NEAR’ın yatırımcılardan büyük fonlar alan kripto ile ilgili projelerin “Alameda Listesine” girdiği bildirilmişti. Yaklaşık 150 milyon dolarlık fonla ikinci sırada yer aldı. Piyasa performansına gelince, tokenin arkasındaki patlayıcı büyüme büyük olasılıkla piyasadaki kısa süreli sıkışmadan kaynaklanıyor. Satın alma gücünün aniden ortaya çıkması, bir tasfiyeler zincirine neden oldu.

Benzer bir durum, pazarda daha az etkileyici ancak yine de önemli bir büyüme gösteren Solana’da gözlendi. Ethereum katili 100 dolar eşiğinin üzerine geri dönebildi ve yerel direnç çizgisine 105 dolardan ulaştı. Solana’nın uzun vadeli performansı varlık değerinin yaklaşık %60’ını mevcut 261 dolarlık ATH’den kaybettiği için olumlu olmaktan uzaktı. Olumlu tarafı, altcoin Ocak ayının sonundan bu yana azalan aralıkta işlem gördüğü için önemli ölçüde yavaşladı. Yazım sırasında, SOL 104 dolardan işlem görüyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin