featured

MATIC fiyat tahmini: Boğalar güçlü kalmaya devam ederse 1 doları görmemiz mümkün!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – MATIC fiyatı, 0.72 dolarlık destek bölgesinden istikrarlı bir artış başlattı. Polygon alıcıları şimdi 1,00 dolarlık kilit direncine doğru bir itmeyi hedefleyebilir.

Önemli majör altcoin’lerden biri olarak kabul edilen Polygon geliştirme ve yaptığı ortaklıkla beraber adından söz ettirmeyi başardı. 2021 yılından bu yana performansını hep yukarı taşıdı. Bu sene daha durgun olsa da halen popülerliğini koruyor.

MATIC fiyatı yeni bir artış başlattı

Büyük bir düşüşün ardından, MATIC fiyatı 0,72 dolar bölgesinin yakınında destek buldu. 0,755 dolar ve 0,788 dolar direnç seviyelerinin üzerinde net bir hareket oldu. Fiyat, 0,8602 dolardan 0,7147 dolara düşüş hareketinin %50 Fib geri çekilme seviyesinin üzerine çıktı. Fiyat şu anda 0,80 doların ve 100 basit hareketli ortalamanın (4 saat) oldukça üzerinde işlem görüyor. Aynı zamanda, piyasanın liderleri gibi olumlu işaretler gösteriyor.

Yukarı yönde, ani bir direnç 0,895 dolar bölgesine yakın. İlk büyük direnç 0,950 dolar bölgesinin yakınında oluşuyor. 0,8602 dolardan 0,7147 dolara düşüş hareketinin 1,618 Fib uzatma seviyesine yakın.

Ana direnç şu anda 1 dolar bölgesinde yer alıyor. 0,95 ve 1 dolar direnç seviyelerinin üzerinde yukarı yönlü bir kırılma olursa, fiyat güçlü bir artışa başlayabilir. 

MATIC fiyatında düşüş nereye gider?

MATIC fiyatı 0,90 ABD doları veya 0,95 ABD doları seviyelerinin üzerinde devam edemezse, aşağı yönlü bir düzeltme başlatabilir. Aşağı yönde acil bir destek, 0,840 dolar seviyesinin yakınında.

Teknik Göstergeler

  • 4 saatlik MACD – MATIC/USD için MACD yükseliş bölgesinde yavaş yavaş ivme kazanıyor.
  • 4 saatlik RSI (Göreceli Güç Endeksi) – MATIC/USD için RSI şimdi 50 seviyesinin üzerinde.
  • Ana Destek Seviyeleri – 0,840 ve 0,800 $
  • Ana Direnç Seviyeleri – 0,900, 0,950 ve 1,00 $

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin