Şu an altcoin almak mantıklı mı?

Bitcoin ve kripto varlıklar güne hızlı başladı: İşte detaylar…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Geçen hafta yaşanan kayıplar artık geride kaldı. Bitcoin ve kripto varlıklar, Ekim ayının üçüncü haftasına hızlı giriş yaptı. Başta BTC olmak üzere altcoin’ler hareketliliği artırdı. Enflasyon verilerini atlatan piyasa biraz daha rahatladı. Yatırımcılar şimdi daha fazlasını bekliyor.

BTC, 19.500 doların üzerine çıkarak önemli bir bölgede yer aldı. Asya seansına hızla başlayan piyasa, Avrupa’ya doğru geldiğinde açılışı güçlü şekilde sürdürdü. Bitcoin ve kripto varlıklar topyekün bir ilerleme gösterdi.

Diğer taraftan Ethereum 1.300 doların üzerinde yerini sabitledi. Günlük kapanışı bu bölgenin üzerinde gelirken, şu an 1.330 doların üstünde seyrediyor. 

Bitcoin ve kripto varlıklar, güne kazançlı giriş yaptı

Küresel kripto piyasası değeri bir önceki gün %1.7’nin üzerinde arttı. Bu artışla beraber piyasa değeri 935 milyar dolara ulaştı. Büyük kripto para birimleri bugün yeşilde işlem görüyor. Son 24 saat içinde, kripto piyasası hacmi %31’lik bir kazançla 50 milyar dolarlık para girişi yaşadı.

Asya seansında en iyi performans gösterenler Huobi Token (HT), Zilliqa (ZIL) ve Maker (MKR) oldu. Huobi (HT) yükselişte, %15’in üzerinde kazançla 7.7$’a yükselirken, ZIL’in fiyatı %11’in üzerinde artışla 0.033 doları gördü. Ayrıca, MKR’nin fiyatı da performans yapabildi. Yüzde 9’dan fazla değer kazanmasıyla fiyat 1.100 dolar yaklaştı.

Bitcoin ve diğer varlıklar için daha fazla kazanç sezonuna ihtiyacı var. Piyasa duyarlılığının artması ve özellikle de BTC fiyatının daha güvenilir yere çıkması gerekebilir. 

Kripto para endüstrisinde meydana gelen büyük ölçekli olaylar olmadığını varsayarsak, dijital varlıklardaki bir sonraki büyük artış, muhtemelen bu haftaki kurumsal kazanç dalgası ve bunun hisse senetleri üzerindeki etkisi tarafından tetiklenebilir.

cryptonews


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin