Polygon'un günlük adresleri tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı!
Polygon'un günlük adresleri tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı!

Polygon’un günlük adresleri tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Popüler altcoin Polygon’un günlük aktivite adresi tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı.  Polygon’un günlük aktif adresleri 12 Ekim tarihinde tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı. MATIC’in fiyatı ise yazım sırasında düşüyor. Buna rağmen, Polygon şu anda sektörde zirvede yer alıyor.

Santiment tarafından sağlanan verilere göre, Polygon’un günlük aktif adres sayısı 12 Ekim 2022 tarhinde 449,67 ile rekor seviyeye ulaştı. Altcoin 23 Kasım 2021’deki son 425.24  ATH’sinin üzerinden neredeyse 11 ay geçti.

Source: Santiment

Elde edilen verilere göre MATIC yazım sırasında 0,7379 dolardan işlem görüyordu. Bu, bir önceki haftaya göre %12,6’lık bir düşüş. MATIC’in piyasa değeri 6,5 milyar doların üzerinde işlem görüyor.

Bununla birlikte, fiyat hareketinde bir miktar düşüş olmasına rağmen, Polygon blockchain sektöründe başı çekiyor. Sandeep Nailwal, Polygon’un gelişen oyun ekosistemini tweetledi. Tweet’e göre Polygon, oyun endüstrisindeki en önemli projelerinden biri olarak yer alıyor. Buna ek olarak, Polygon, onu en çok istenen blockchain ortağı olarak konumlandıran üst düzey işletmelerin dikkatini çekiyor.

coinedition


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin