featured

Ethereum fiyatı yükseliş için güç toplarken, yatırımcılar için 10x potansiyelli yeni coin alternatifleri

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki en büyük altcoin olan Ethereum fiyatı 3,300 dolarda bulunan destek noktasıyla mücadele ediyor. Bu desteğin kaybedilmesi durumunda fiyat sırasıyla 3,000 dolar ve 2,500 dolar seviyelerine düşüş yaşayabilir.

Balinaların fiyatın 4,095 dolara ulaşmasının ardından kârlarını realize etmek için satış yapmaları ETH tasfiyelerini 122 milyon dolara yükseltti.

Ethereum, yılın en yüksek seviyesi olan 4,095 dolara dokunasından sadece bir hafta sonra 3,300 dolardaki destek ile mücadele etmeye başladı. Balinaların yüksek seviyelerde kârlarını realize etmek amacıyla satış yapmalarının ardından fiyatta sert bir düşüş gerçekleşti. Bu düzeltme, bazı yatırımcıları alarma geçirdi.

Piyasa liderlerinin büyük düşüşler yaşaması ile yatırımcılar yüksek potansiyelli alternatif projelere yönelmeye başladı. Meme coin dünyasına hızlı bir giriş yapan SMOG, rakiplerine kıyasla sahip olduğu yenilikçi özellikleri sebebiyle en çok merak edilenlerden bir tanesi oldu.

SMOG: Benzersiz airdrop fırsatı ile meme coin dünyasının yeni yüzü

Diğer meme coin’lerin aksine bir ön satış düzenlemeyen SMOG, adil satın alma koşullarına sahip. Solana ekosisteminin bir meme coin’i olmasının yanı sıra, aynı zamanda blockchain’in en büyük airdropuna ev sahipliği yapması da dikkat çekiyor.

SMOG Tokeni Ziyaret Edin

SMOG, toplamda 1,4 milyar tokenlık bir arza sahiptir. Proje ekibi tarafından paylaşılan şeffaf yol haritasına göre bu tokenlar 3 ana aşamada kullanılacak: adil lansman, cazip airdrop ve garantili likidite. Projenin bir parçası olmayı tercih eden yatırımcılar topluluk ödüllerinden de faydalanma fırsatları elde edecektir.

SMOG tokenlarına sahip olmak için Solana blockchain’i ile uyumlu bir cüzdana sahip olmanız gerekir. Seçenekler ise Phantom Wallet, MetaMask, Coinbase Wallet veya Trust Wallet olabilir. Peki Smog Token fiyat tahmini nedir? 2024 yılı içinde meme coin’in fiyatının 0,015 dolar ile 0,040 dolar aralığında işlem görmesi bekleniyor. Ayrıca fiyatın bir yıl içinde %30 oranında bir yükseliş kaydetmesi ihtimaller arasında bulunuyor.

SMOG Tokeni Ziyaret Edin

Ethereum fiyat tahmini: Yükseliş ne zaman başlayacak?

Yatırımcıların ilgisinin geri dönmesi ve gözde altcoin’in saygınlığını yeniden kazanabilmesi için 4,000 dolar seviyesine hızlı bir toparlanma gerçekleşmelidir. Aksi taktirde yaşanacak daha fazla kayıp, teknik yapının bozulmasına sebep olabilir. Bunun sonucunda Ethereum fiyatı kısa vadede 3,000 dolara düşebilir. Hatta aşağı yönlü hareketin devam etmesi durumunda kayıplar 2,500 dolara kadar derinleşebilir.

Ethereum fiyatı tahmin

Ayrıca Ethereum fiyatının şu anda hâlâ 3,520 doların altında işlem gördüğünü akılda tutmakta fayda var. Eğer bu seviyenin üzerine bir kırılma gerçekleşirse satın alma baskısı geri gelecektir ve ETH fiyatı ihtiyaç duyduğu yükseliş ivmesini geri kazanabilir.

Ethereum fiyatı için en güçlü direnç noktaları 3,739 dolar ve 3,839 dolar seviyelerinde bulunuyor.

Grafikte de görüleceği üzere Ethereum’un destek alanları hafta sonundan bu yana önemli ölçüde daraldı. Bu nedenle yatırımcıların daha fazla tuzağa düşmemeleri için stratejik hareket etmeleri gerekiyor.

Bahsedilen direnç noktalarının üzerine bir yükseliş gerçekleşmesi durumunda Ethereum fiyatı yeniden 4,000 dolar seviyesinin üzerine çıkabilir. Bu noktadan sonra 4,800 dolarda bulunan tüm zamanların en yüksek seviyesi hedeflenebilir. Ancak yatırımcıların FOMO konusunda dikkatli davranmaları gerekiyor.

coingape


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin