featured

LUNC fiyat hareketi şaşırtmaya devam ediyor: Patlama sonrası ralli devam edecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – LUNC fiyat hareketi kademeli bir tersine dönüş göstererek trend çizgisinde bir kırılma gerçekleştirdi. Fiyat, şu anda yükselişi engelleyen 50 EMA seviyesini test ediyor. Bu seviyenin kırılması durumunda altcoin, 200 EMA seviyesine yani 0,00009144 dolara yükselebilir.

Alıcı talebinin de artması ile birlikte LUNC fiyatında bir artış gerçekleşti. Yaşanan bu keskin yükseliş, kripto piyasasında dalgalar yarattı.

FOMO rallisine yeni alıcıların katılmaya hazır olması nedeniyle LUNC fiyatı ileride birden fazla olayla karşı karşıya kalabilir.

LUNC

Kripto piyasasındaki olumsuz hissiyat nedeniyle altcoin’in fiyatı kritik destek noktalarının altına düşmüştü. Bu durumda fiyat, güçlü bir temel bulmakta zorlandı ve günlük grafikte bir direnç çizgisi oluştu.

Ancak, son dönemde 0,00005276 dolar seviyesindeki konsolidasyon ve ardından talepteki kademeli artış sonucunda bu direnç kırıldı. Üstelik bu hafta gerçekleşen %11’lik yükseliş, yakında 0,00007641 dolar seviyesine ulaşılması ile birlikte grafikte yuvarlak bir dip modeli oluşturabilir. Genel fiyat eğilimi, hafta boyunca LUNC token’ına yönelik talepte dikkate değer bir artış olduğunu gösteriyor.

Teknik göstergeler:

RSI: Günlük RSI çizgisi, güçlü bir yükseliş eğilimini yansıtan keskin bir hareketle orta çizginin üzerine çıkıyor.

MACD: MACD ve sinyal çizgileri, yükselen histogramlarla pozitif gidişatı sürdürüyor. Bu, satın alma baskısında önemli artış olduğunu gösteriyor.

LUNC fiyatı 0,10 dolara ulaşabilir mi?

Satın alma baskısı devam ederse fiyat 0,00007641 doları aşabilir. Bu seviyenin üzerinde tutunabilirse, 0,00009145 dolar seviyesine doğru yeni bir ralli başlayabilir. Üstelik piyasanın toparlanmaya başlaması da artı bir itici güç sağlayabilir.

Ancak alıcıların 50 günlük EMA’yı geçememesi durumunda düşüş eğilimi ortaya çıkacaktır. Bu durumda başlayacak aşağı yönlü hareket sonucunda 0,00005276 dolara bir düşüş gelebilir.

Coinpedia


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin