featured

Shiba Inu (SHIB) yakım oranı bir gece yüzde 1,000’lik artış kaydetti: Fiyata etkisi ne olacak?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Son 24 saatte yakılan Shiba Inu (SHIB) token’larının toplam sayısı 164 milyon olarak ölçüldü.

Piyasada Dogecoin (DOGE) katili olarak anılan Shiba Inu (SHIB), toplam dolaşımdaki arzından çok sayıda token’ı çıkarmaya devam ediyor.

Shiba Inu (SHIB)

Bu amaç doğrultusunda, son 24 saat içindeki yakım oranında %947’lik bir artış gerçekleşti.

Son veriler

Shibburn tarafından sağlanan verilere göre son 24 saatte kimsenin erişemediği bir cüzdana gönderilen SHIB token’larının toplam sayısı 164 milyonun üzerinde. En son yakım oranı, dünkü verilerle karşılaştırıldığında neredeyse %1000’lik bir artış gerçekleştiği görülüyor.

Shiba Inu’nun arkasındaki ekip, meme coin’in dolaşımdaki arzını azaltmak amacıyla (diğer bazı kripto para birimi projelerine benzer şekilde) bir yakma programı benimsedi ve böylece potansiyel olarak SHIB token’larını zaman içinde daha kıt ve değerli hâle getirdi. Varlığın toplam 999,992,188,828,143 token’lık bir arzı var ve bu miktarın %41’i halihazırda yok edilmiş durumda.

Shiba Inu (SHIB) fiyatı nasıl tepki verecek?

Shiba Inu’nun yakım oranındaki kayda değer artışa rağmen fiyatta henüz bir hareketlilik gözlemlenmedi. Aslında meme coin’in fiyatı son iki haftadır nispeten yatay hareket etti. Ancak aylık grafikteki toplam zararı %10 civarında.

 

 

Analistler, kitlesel benimsenme ve ek Shibarium kullanımı sağlandığında fiyatın toparlanabileceğini savunuyor. İsviçreli lüks saat üreticisi Tag Heuer gibi tanınmış şirketlerin halihazırda SHIB token’larını bir ödeme yöntemi olarak benimsediğini belirtmekte fayda var. Ayrıca Teksas sakinlerinin güneş paneli faturalarını meme coin de dahil olmak üzere çeşitli dijital varlıklarla ödemelerine olanak sağlandı.

Layer-2 ölçeklendirme çözümü Shibarium da çeşitli geliştirme aşamalarından geçmiştir. Kısa bir süre önce toplam işlemlerde üç milyona ulaşarak bir dönüm noktasını aştı.

CryptoPotato


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin