featured

PEPE yüzde 17’lik çarpıcı bir toparlanma sergiledi: Sosyal tartışmalar altcoinin fiyatını nasıl etkiliyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Pepe, haftalar süren fiyat düşüşlerinin ardından ilgi çekici bir toparlanma gösteriyor. Son yedi gün içinde yaklaşık yüzde 17 oranında artış yaşadı. Kurbağa temalı kripto varlık şaşırtıcı bir şekilde yeşil renkte ve son 24 saat içinde elde ettiği yükseliş ivmesini sürdürüyor. Pepe’nin 24 saatlik işlem hacmi, yatırımcıların ilgisiyle yüzde 111 artarak 88,36 milyon dolara yükseldi.

Bu yazının yazıldığı sırada PEPE son 24 saatte marjinal bir artışla 0,00000071 dolara yükseldi. CEX cüzdanından yaklaşık 15 milyon dolar değerinde 16 trilyon token satışının ardından altcoin haftalarca aşağı yönlü hareket etmişti. Ancak PEPE’nin 22 Eylül’de 0,0000006 dolar gibi düşük bir seviyeden toparlanmasıyla sular duruldu.

PEPE, bir engele çarpmadan önce gün içi en yüksek seviyesi olan 0,000000768 dolara tırmandı ve bu da fiyatın hafif bir geri çekilmesiyle sonuçlandı. PEPE’nin son dönemdeki büyümesinin spesifik açıklaması bilinmemekle birlikte zincir üzerindeki veriler sosyal tartışmalarla birlikte hafif bir artış olduğunu gösteriyor.

PEPE, sosyal tartışmalar eşiğinde hafif bir artış gösteriyor!

pepe

Bir zincir içi analiz firması olan Santiment; yeni bir tweetinde PEPE, Dogecoin, Dogelon Mars ve Shiba Inu gibi meme coin’lerin aylarca süren fiyat düşüşünün ardından yatırımcıların radarından çıktığını belirtti. Örneğin Dogecoin, 2020’den bu yana en düşük genel varlık tartışma oranını görüyor.

“Kripto para piyasasının temmuz ortasındaki yerel zirvesinden bu yana altcoinlerde kazançtan çok düşüş görüldüğü için meme coinler bir süredir olduğundan daha az tüccarın sosyal ilgisine sahip. Özellikle DOGE, 2020’den bu yana en düşük tartışma oranına sahip.” diye tweet attı Santiment.

Bununla birlikte Shiba Inu ve Dogecoin gibi en iyi meme coinler için görülen fiyat düşüşlerinin gösterdiği gibi meme coinler yatırımcıların ilgisini çekmekte başarısız görünüyor.

Öte yandan bu varlık sınıfı için görülen sosyal tartışmaların azlığına rağmen altcoinin geçtiğimiz hafta fiyatı yüzde 17 arttığı için sosyal tartışmalarda bir artış gördü.

U.Today

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin