Litecoin yükseliş potansiyeli gösteriyor: 85 dolara ulaşabilir mi?
Litecoin yükseliş potansiyeli gösteriyor: 85 dolara ulaşabilir mi?

Litecoin yükseliş potansiyeli gösteriyor: 85 dolara ulaşabilir mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Son gelişmelerde Litecoin (LTC), 17 Ağustos’tan bu yana fiyatında olumlu bir değişim gördükten sonra yükseliş eğilimi gösteriyor. Bu hareketleri destekleyen bir çift dip formasyonu ortaya çıkıyor ve Litecoin (LTC) Boğa Potansiyelini vurguluyor.

Litecoin fiyat görünümü

Günlük teknik analize bakıldığında, LTC’nin fiyat yörüngesi, 3 Temmuz’daki 115 dolarlık yıllık en yüksek seviyesinden itibaren azalan bir direnç çizgisi altında seyrettiğini gösteriyor. Bu yolculuk onu 17 Ağustos’a kadar 56 dolara düşürdü, ancak hızlı bir şekilde ivme kazanarak geri döndü.

Kripto para birimi 11 Eylül’de bir önceki en düşük seviyesine geri dönerek, potansiyel kırılmalara işaret eden genellikle yükseliş işareti olan çift dip formasyonunu ortaya çıkardı. Bu formasyon, Göreceli Güç Endeksi’ndeki (RSI) bir yükseliş sapmasıyla daha da doğrulandı.

RSI’yi anlamak çok önemlidir. Bir ivme göstergesi olarak, yatırımcıların piyasa koşullarının alıcılar veya satıcılar lehine olup olmadığına karar vermelerine yardımcı olur. 50’nin üzerinde bir okuma ve yükseliş eğilimi genellikle boğaların lehine olur.

Farklılık: İyimser bir işaret

Fiyat düşüşlerinin momentum artışlarıyla yan yana geldiği yükseliş eğilimi genellikle önemli fiyat artışlarının habercisidir. LTC’nin alçalan direnç çizgisinden bir kırılmayı başarması halinde %37’lik bir artış görebilir ve potansiyel olarak 85 dolarlık dirence dokunabiliriz.

Bununla birlikte, bir kırılma elde etmede herhangi bir başarısızlığın %20’lik bir düşüşü tetikleyebileceği ve değeri 50 dolar destek bölgesine düşürebileceği öne sürülüyor. Mevcut direnç yörüngesini takip edersek, bu düşüş Ekim ayı başında gerçekleşebilir.

Kısa vadeli analiz LTC’nin yükseliş görünümünü destekliyor

Altı saatlik bir zaman dilimine geçiş yapan teknik analiz, günlük grafikteki yükseliş hissini yansıtmaya devam ediyor. Altı saatlik RSI, özellikle 50 sınırını aşan göstergelerle birlikte, uzun vadeli bir yükselişin başlangıcına işaret ederek çift dip modelini daha da doğruluyor.

Bu yükseliş söylemine daha fazla ağırlık ekleyen LTC, kısa vadeli alçalan direnç çizgisinden kurtulmuş gibi görünüyor. Bu potansiyel olarak uzun vadeli alçalan direnç çizgisinden bir kırılmayı tetikleyebilir ve fiyatı 85 dolar seviyesinin üzerine çıkarabilir.

Litecoin uzun vadeli direnci aşamadığı takdirde, LTC’nin 50 dolarlık destekte teselli aramasıyla birlikte %20’lik keskin bir düşüşe tanık olabiliriz.

ethnews


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin