Litecoin de partiye katıldı: 24 saatte yüzde 15 yükseldi
Litecoin de partiye katıldı: 24 saatte yüzde 15 yükseldi

Litecoin de partiye katıldı: 24 saatte yüzde 15 yükseldi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

2020’nin bu bölümünde kripto para piyasalarının hakimi şüphesiz altcoinlerdi. Özellikle daha az bilinen kripto paraların büyük kazançlar elde ettiği son birkaç ayda Bitcoin ve Ethereum dar bir aralıkta işlem görüyordu. Ancak önce Ethereum ardından Bitcoin tarafından gelen ataklarla piyasalar yine bu iki devin kontrolüne geçti.

Litecoin son yükselişiyle Bitcoin ve Ethereum’u takip etti

Ethereum 300 dolarıın üzerindeki güçlü görünümünü sürdürürken Bitcoin bugün 11.000 doları da aşarak zirve yürüyüşüne göz kırptı. Partiye son olarak Litecoin de katıldı. LTC son 24 saatte yüzde 15 değer kazanarak etkileyici bir ayrışma kaydetti. 

Bitcoin’in daha hafif bir versiyonu olarak nitelendirilen Litecoin, genellikle BTC’nin fiyat hareketlerini takip ediyor. Bitcoin son 24 saat içinde yüzde 7,7 oranında artarken, Litecoin yüzde 13,4’lük bir artışla en büyük kripto para biriminin performansını gölgeledi. Bu haberin yazıldığı sorada LTC 54,86 dolardan işlem görüyor.

Günün en çok kazananlarına baktığımızda REM ve YFI’nin ardından LTC üçüncü sırada.

İç geliştirmeler yatırımcıları heyecanlandırıyor

Ağ MimbleWimble’ın piyasaya sürülmesine hazırlanırken, altcoin fiyatı bu sürümün yarattığı heyecanı da arkasına alarak artıyor. Son zamanlarda, Grin geliştiricisi David Burkett test ağının eylül ortasında piyasaya sürülmeye hazır olacağını doğruladı.

Buna ek olarak, Litecoin dışında diğer altcoinlerin de fiyatta önemli değişiklikler elde ettiği görülüyor.

Bitcoin Cash (BCH) son 24 saatte yüzde 13 artış kaydederken Bitcoin SV (BSV) yüzde 11,8 artış gördü.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin