Almanya Maliye Bakanı, isim değiştiren Libra’ya verip veriştirdi: “Koyun kılığına girmiş kurt.”
Almanya Maliye Bakanı, isim değiştiren Libra’ya verip veriştirdi: “Koyun kılığına girmiş kurt.”

Libra büyümeyi sürdürüyor: Birliğe üç dev şirket daha katıldı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Libra stabilcoin projesinin gelişimini denetleyen İsviçre merkezli konsorsiyum Libra Birliği, girişim sermayesi ve yatırım dünyasından üç yeni üye duyurdu: Temasek, Slow Ventures ve kripto endüstrisi yatırımcısı Paradigma.

Başkan yardımcısı Dante Disparte konuyla ilgili şöyle konuştu:

Libra Birliği’ne üç yeni üyenin eklenmesi; yönetişime, teknolojik yol haritasına ve Libra ödeme sistemine katkıda bulunacak farklı bir grup örgüt oluşturma taahhüdümüzü gösteriyor.

Temasek 300 milyar dolarlık fonuyla dikkat çekiyor

Singapur’un 300 milyar dolardan fazla bir değere sahip bir portföyü olan egemen servet fonlarından Temasek, konsorsiyumda benzersiz bir rol oynayacak. Singapur merkezli şirket, Asya odaklı bir yatırımcı olarak derneğin özgün üyelerinden biri olacak.

Temasek; kasım ayında JPMorgan ve Singapur Para Otoritesi ile birlikte Blockchain tabanlı bir ödeme platformu oluşturma haberleriyle gündeme gelmişti. Temasek’in kurumsal internet sitesine şirketin göre Virtu, Standard Chartered ve MasterCard gibi finansal hizmetler şirketlerine yatırımları bulunuyor.

Libra geçen ay whitepaper’ı güncellemişti

Facebook ve blok zinciri birimi Calibra tarafından oluşturulan Libra projesi, nisan ayının sonunda kendi çoklu varlık destekli kripto para birimi ile başlamak yerine, bir dizi fiat para destekli stabilcoin yayımlama planını özetleyen yenilenmiş bir whitepaper’ı piyasaya sürmüştü.

Bu hareket, projenin kuruluşundan bu yana karşılaştığı düzenleyici baskıya bir cevaptı. Bu nedenle, Libra’nın bankacılık devi HSBC’nin baş yasal yetkilisini ilk genel müdür olarak görevlendirmesi şaşırtıcı değil. Terörizm ve Finansal İstihbarat Eski Sekreteri Stuart Levy de bu yaz birliğe katılacak.

Organizasyon yılın başından beri Shopify, Heifer International, Checkout.com ve kripto broker Tagomi de dahil olmak üzere bazı önemli üyelere sahip oldu.

theblockcrypto

Bitcoin için kritik sinyal açığa çıktı: Son görüldüğünde BTC dip yapmıştı!


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin