Coinmarketcap’ten yeni borsa sıralaması: Birincilik el değiştirdi
Coinmarketcap’ten yeni borsa sıralaması: Birincilik el değiştirdi

Coinmarketcap’ten yeni borsa sıralaması: Birincilik el değiştirdi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto veri toplama sitesi CoinMarketCap, borsa sıralamasında yeni bir değişikliğe gitti. Hesaplamanın bir parçası olarak artık web trafiği metriği de kullanılıyor.

Borsa sıralamasında web trafiğine dair birçok sektörel veri kullanılacak

Dün yayımlanan bir blog gönderisinde açıklanan yeni metrikile ilgili şu ifadeler kullanıldı:

Çoğu durumda, kripto perakende güdümlü bir pazar olduğundan, bir borsanın yüksek hacimli olması için çok sayıda perakende trader (yani alıcılar ve satıcılar) olması gerekir. Fakat borsalardan sürekli kullanıcı sayılarını istemektense web trafiğini izlemeye karar verdik. Büyük aramalarda sayfa görüntüleme sayısı, benzersiz ziyaretçi sayısı, hemen çıkma oranı, sitede geçirilen süre, göreli sıralama ve anahtar kelime aramaları dahil olmak üzere geniş bir veri noktası yelpazesini dikkate alıyoruz.

Yeni lider Binance

Borsa sıralamaları sayfasına göre, geçen ayın başlarında CoinMarketCap’ı satın aldığını açıklayan Binance ilk sıraya yerleşti.

The Block’tan Larry Cermak’ın nisan ayındaki raporunda belirttiği gibi SimilarWeb’den elde edilen veriler Binance’ın o ay tahmini 23,2 milyon ziyaretçi çektiğini gösteriyor. Bu rakam borsalar arasındaki web trafiğinin yaklaşık yüzde 23’ünü oluşturuyor.

theblockcrypto

Bitcoin için kritik sinyal açığa çıktı: Son görüldüğünde BTC dip yapmıştı!


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin