featured

Kripto piyasasının ilk çeyrek raporları kan ağlıyor: Bu sefer ünlü borsa düşüşü açıkladı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto piyasası kayıp verdikçe bilanço ağırlaşıyor. Yatırımcıların ilgisi günden güne azalıyor. Umutların tükenmesi genel piyasa için iyi şeyler söylemiyor. Ancak bir bekleyiş halen var. Diğer yandan 2022 yılının ilk çeyreğiyle ilgili raporlar şirketlerden tek tek geliyor.

Ticaret uygulaması Robinhood Perşembe günü yaptığı açıklamada, kripto ticaret biriminden elde edilen gelirin ilk çeyrekte %39 düştüğünü söyledi. Bu düşüşü ise değişen dünya ekonomisine bağladı. Borsa, yatırımcıları ise düşüşten uzak tuttu.

Bir basın açıklamasında, uygulamanın kripto bölümünden elde edilen gelirin 31 Mart’a kadar olan üç ay boyunca 54 dolardan geldiğini söyledi. Firmanın genel geliri de %43 düşerek 299$’a geriledi. Bu da sıkı ticaret koşullarının kripto pazarlarının ötesine geçtiğini gösteriyor.

2022’nin ilk çeyreği, artan enflasyon korkuları, şahin bir Federal Rezerv ve Rusya-Ukrayna savaşı piyasaları harap etti. Kripto piyasası vahşi bir deniz dalgalanmaları gördü. Toplam kripto piyasası kapitalizasyonu, yılın başından bu yana 400 milyar dolar kayıp verdi.

Yine de Robinhood, genişleme planlarına bağlı kaldığını ve bu yıl daha fazla kripto para birimi için destek eklemeyi planladığını söyledi.

Robinhood kriptoya daha fazla eğiliyor

Zayıf ticaret koşullarına rağmen Robinhood, ticaret işini çeşitlendirmek için kriptoyu daha da zorluyor. Kısa süre önce kripto cüzdanını 2 milyondan fazla kullanıcıya sunduğunu açıklamıştı. İlk çeyrek kötü gitse de Robinhood, güzel şeyler açıklayabiliyor. Bunlardan biri de son olarak istesine eklediği popüler meme coin Shiba Inu.

Uygulama ayrıca yakın zamanda Avrupa çapında genişleme planlarını işaret ediyor. Bu amaçla İngiltere kripto platformu Ziglu’yu satın aldı.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin