featured

Yeni listelenme haberinin ardından beklenen Shiba Inu patlaması gelecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki köpek temalı gözde meme coin’lerden bir tanesi olan Shiba Inu, Robinhood’da listelenmeye başladı. Ancak bu habere rağmen, altcoin’in kilit direnç noktası hâlâ kırılamadı.

Shiba Inu’nun kritik destek noktası 0,0000023 dolar seviyesinde iken, direnç noktası ise 0,0000028 dolar seviyesinde bulunuyor.

Shiba Inu grafik

SHIB, Robinhood’da listelendiği haberi çıktığında büyük bir artış yaşadı. %35 oranındaki artışa rağmen altcoin, olumlu hareketini sürekli bir ralliye dönüştüremedi. Başarısız sürekli ralli girişiminin ardından ise 0,000028 dolarda bulunan kilit direnç noktasının altına hızla geri döndü. 0,000023 dolarda bulunan destek ise mart ayından bu yana geçerliliğini korumaya devam ediyor.

Teknik Göstergeler

İşlem Hacmi: Hacim, haberin çıkmasıyla birlikte geçtiğimiz salı bir patlama yaşadı ancak sürdürülemedi. İlk heyecanın azalmasının ardından normal seviyelerine geri döndü.

RSI: Günlük RSI, 50 endeksinde orta nokta etrafında gezinmeye devam ediyor. Bu, alıcıların Shiba’yı daha yükseğe çıkarma yönündeki keskin girişimlerine rağmen, yönü olmayan düz bir trende işaret ediyor.

MACD: Günlük MACD, Robinhood hakkındaki haberler sırasında yukarı yönlü bir hareket yaptı. Ancak bu yanıltıcı bir sinyal gibi görünüyor. Çünkü şimdi, hareketli ortalamalar yeniden düşüş eğilimine yakın görünüyor.

Bu teknik göstergeler ışığında SHIB için piyasadaki önyargının tarafsız olduğu söylenebilir.

SHIB fiyatı için kısa vadeli tahmin

SHIB Robinhood’da listelenmiş olsa bile, henüz sürekli talep bölgesinde değil. Dolayısıyla yatırımcıların bir süre deha yanal fiyat hareketlerine hazır olması gerekiyor. Meme coin için mevcut eğilim nötr. Bu yüzden Shiba Inu’nun fiyatı buradan her iki yöne de gidebilir.

CryptoPotato


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin