Kripto piyasasındaki fiyat kayıpları: En büyük kaybedenler ve potansiyel riskler
Kripto piyasasındaki fiyat kayıpları: En büyük kaybedenler ve potansiyel riskler

Kripto piyasasındaki fiyat kayıpları: En büyük kaybedenler ve potansiyel riskler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bu hafta, kripto para birimlerinin çoğu önemli fiyat kayıpları yaşadı. Kripto pazarındaki en büyük kaybedenlere göz atıyoruz.

FLOW

FLOW’un fiyatı geçen hafta yaklaşık %45 oranında önemli bir düşüş yaşadı ve en çok kaybedenler listesinin başına yerleşti.

FLOW, birkaç aydır uzun süreli ve önemli bir düşüş trendinde, herhangi bir destek seviyesi bulma belirtisi göstermiyor. Sonuç olarak, sıfıra doğru daha fazla düşüş potansiyeli neredeyse sınırsız.

FLOW price chart.

Ayrıca, MACD histogramı birkaç haftadır sürekli olarak düşüş eğilimi gösteriyor.

Solana (SOL)

İkinci en büyük kaybeden olan Solana, geçen hafta fiyatında yaklaşık %42’lik önemli bir düşüş yaşadı. Sonuç olarak, Solana, yaklaşık 15 dolarlık altın oran destek seviyesine geri döndü.

Bu destek seviyesi korunamazsa, Solana için bir sonraki önemli destek yalnızca 8 ila 11 dolar aralığında bulunabilir.

SOL price chart.

Ayrıca, MACD histogramı son birkaç haftadır sürekli olarak düşüş eğilimi gösteriyor.

Linear (LINA)

Linear (LINA), yaklaşık %42’lik bir düşüşle üçüncü en büyük fiyat düşüşünü yaşadı. Ancak, LINA fiyatı, 50 haftalık Üstel Hareketli Ortalama olarak görev yapan bir direnç seviyesine ulaştıktan sonra bir toparlanma yaşadı.

Ayrıca, haftalık grafikte MACD çizgileri, MACD histogramı düşüş eğilimi gösterse de yükseliş eğilimi gösteriyor.

LINA price chart.

LINA’nın fiyatı, 50 haftalık EMA’yı yaklaşık 0,0133 dolar seviyesinden aşarsa, bir sonraki önemli Fibonacci direnç seviyesine yaklaşık 0,024 dolar seviyesinden ulaşabilir.

Conflux (CFX)

Bu sıralamadaki son katılımcı Conflux (CFX), geçen hafta yaklaşık %38 düşüş yaşadığı için dikkat çekiyor. Şu anda fiyat, 0,19 dolar civarındaki altın oran destek seviyesinde hareket ediyor.

Eğer bu destek seviyesi korunamazsa, önemli bir fiyat düşüşü riski mevcuttur.

CFX price chart.

Ayrıca, haftalık grafikte MACD çizgileri düşüş eğilimi göstermekte ve MACD histogramı birkaç haftadır düşüş eğilimi gösteriyor. Bu göstergeler, CFX piyasasında belirgin bir düşüş eğilimi olduğunu gösteriyor.

beincrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin