Binance, yasal onay alamayınca Hollanda'dan çekileceğini duyurdu!
Binance, yasal onay alamayınca Hollanda'dan çekileceğini duyurdu!

Binance, yasal onay alamayınca Hollanda’dan çekileceğini duyurdu!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Binance, Hollanda’da artık yeni kullanıcıları kabul etmeyecek ve mevcut Hollandalı kullanıcıları sadece varlık çekme işlemleriyle sınırlayacak. Bu karar, Binance’in Hollanda’da sanal varlık hizmet sağlayıcısı (VASP) olarak kabul edilme başvurusunun başarısız olması nedeniyle alındı.

Binance, Hollanda’da faaliyetlerini sınırlayacak

Önde gelen kripto para borsası Binance, yasal onay alamadığı için Hollanda pazarından hemen çekileceğini duyurdu. Yapılan açıklamaya göre, Binance artık Hollanda’da ikamet eden yeni kullanıcıları kabul etmeyecek ve 17 Temmuz’dan itibaren mevcut Hollandalı kullanıcılar, sadece varlıklarını çekebilecekler, başka bir alım satım veya para yatırma işlemine izin verilmeyecek.

Binance yaptığı açıklamada, “Hollanda’da ikamet eden mevcut kullanıcılara, hesaplarının ve Binance platformunda sahip oldukları varlıklarının bundan sonra nasıl etkileneceği, atmaları gereken adımlar ve detaylı bilgiler içeren bir e-posta gönderiliyor.”

Binance, Hollandalı düzenleyici ile bir sanal varlık hizmet sağlayıcısı (VASP) olarak kapsamlı bir kayıt başvuru sürecine girdiğini söyledi. Binance, düzenlemelere uymak ve Hollanda sakinlerine hizmet vermeye devam etmek için çeşitli seçenekleri araştırmasına rağmen ülkede bir VASP kaydı alamadı.

Binance, Fransa, İtalya, İspanya, Polonya, İsveç ve Litvanya gibi diğer AB ülkelerinde kara para aklama ve terörle mücadele finansmanı için AB standartlarına zaten uygun olduğunu belirtti. Ayrıca, Binance’nin yeni AB kuralları olan kripto varlıkların düzenlemesi (MiCA) konusunda tam uyum sağlamak için aktif olarak hazırlandığı da ifade edildi.

Binance, “ürün ve hizmetlerimizi Hollanda’daki kullanıcılara sağlamak için yetkilendirmeler almaya devam edeceğini” söyledi.

theblock


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin