Kripto piyasası geri çekilirken Bitcoin Minetrix yeni fırsatlar mı sunuyor?
Kripto piyasası geri çekilirken Bitcoin Minetrix yeni fırsatlar mı sunuyor?

Kripto piyasası geri çekilirken Bitcoin Minetrix yeni fırsatlar mı sunuyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin fiyatı çalkantılı bir dönemin ardından 24 Ekim 2023 tarihinde son bir buçuk yılın zirvesini gördü. ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) borsada işlem gören Bitcoin ETF’sini onaylama ihtimali, piyasada yedi gün boyunca ciddi bir fiyat artışına yol açtı. Bu yükselişi küçük bir düzeltme takip etti, şimdi yatırımcılar düzeltmenin hangi seviyede son bulacağını merak ediyor.

En iyi altcoin’lerde neden değer kaybı yaşanıyor?

Bitcoin fiyatı geçtiğimiz hafta yüzde 16 oranında yükselerek 35.000 dolar seviyesinin üzerini test etti. Ayrıca aylık performansa bakıldığında, yüzde 30’un üzerinde kazanç elde ederek muazzam bir fiyat performansı sergiledi. Bitcoin fiyatı şu anda yüzde 1,5 kayıpla 34.100 dolar seviyesinin civarında işlem görüyor.

31.000 dolar seviyesi Bitcoin fiyat eğiliminde önemli bir rol oynuyor. Eğer bu seviyenin altına bir kırılma gerçekleşirse, daha dip seviyeleri test edebiliriz. Bitcoin’deki geri çekilme diğer altcoin’leri de etkiledi. Bitcoin fiyat düşüşünü takiben Ethereum fiyatı ana direnç seviyesinin altına çekildi ve 1.800 dolar seviyesindeki kontrolü kaybetti.

Polygon ağında da önemli bir dönüm noktası yaşandı. Polygon Labs, önümüzdeki dönemde MATIC token’ın yerini alacak POL token’ını Ethereum ağında piyasaya sürdü. Yine de bu gelişme bile düşüşün önüne geçemedi ve token yüzde 5’in üzerinde değer kaybetti.

Piyasadaki geri çekilmenin nedeni nedir?

Kripto piyasası geçtiğimiz hafta hızlı bir yükseliş yaşadı. Bu tarz yükselişleri takiben düşüşlerin gerçekleşmesi normal kabul edilebilir. Ancak geri çekilmenin hangi seviyelere kadar süreceğini takip etmek önemlidir, kritik destek seviyelerinin altına bir kırılma yaşanırsa düşüş trendine girebiliriz. Bununla birlikte, piyasadaki iyimserlik yükseliş hissiyatını doğruluyor ve önümüzdeki günlerde yeni bir rallinin başlayacağı sinyallerini veriyor. Son olarak, kripto piyasası Ekim ayını olumlu bir tabloyla kapatmaya hazır görünüyor ve Ekim ayını “Uptober” olarak kaydetmeye devam ediyor.

Bitcoin Minetrix’in dikkat çeken potansiyeli

Bitcoin stake etme ve Bitcoin madenciliği gibi konuları bir araya getiren Bitcoin Minetrix‘in ön satış aşaması devam ediyor. Proje ekibinin öncelikli amacı, Bitcoin madenciliğini güvenli olarak kullanıcılara sunmak. Tam olarak merkeziyetsiz madencilik çözümü olarak tanımlanan Bitcoin Minetrix, kullanıcıların token’larını stake etmeleri karşılığında bulut madenciliği yapmalarına olanak sağlıyor. Aşamalı ön satış etkinliği sayesinde yatırımcılar şu anda 0,0112 dolar karşılığında Bitcoin Minetrix token satın alabiliyor. Ancak fiyat artışının gerçekleşmesine bir günden az süre kaldı, bu yüzden alım yapmak isteyen yatırımcıların acele etmesi gerekiyor.

Bitcoin Minetrix token, platformun merkezindeki bir ERC-20 token olarak konumlanıyor. Kullanıcıların başlangıçta sadece Ethereum uyumlu bir cüzdana ihtiyacı var. Bu da Bitcoin Minetrix’i geleneksel madencilik çözümlerine kıyasla daha erişilebilir hale getiriyor.

Siz de şimdi Bitcoin Minetrix token alabilirsiniz!

coinpedia


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin