Öne çıkan gelişmeler: XRP'nin 6 dolar potansiyeli ve Launchpad XYZ fırsatı!
Öne çıkan gelişmeler: XRP'nin 6 dolar potansiyeli ve Launchpad XYZ fırsatı!

Öne çıkan gelişmeler: XRP’nin 6 dolar potansiyeli ve Launchpad XYZ fırsatı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin Spot ETF’sinin onaylanma olasılığı XRP fiyatında da bir ralliyi tetikledi. Bununla birlikte, XRP geçtiğimiz hafta yüzde 20 oranında yükseldi ve 2.38 milyar dolarlık işlem hacmine ulaştı. Her kripto para birimi kendi benzersiz özelliklere sahiptir ve kullanım durumlarına göre farklılık gösterebilir. XRP‘yi diğer altcoin’lerden ayıran şey ağın her geçen gün büyümesidir. Son dönemdeki gelişmelere göre, Uphold’un Ripple ile olan likidite ortaklığı varlığa ekstra bir destek sağladı.

XRP fiyatı 3 dolara ne zaman ulaşabilir?

XRP’nin yakın zamanda 0,50 dolar direncini aşması varlığın potansiyelini tekrardan ortaya koydu. Ayrıca varlıktaki 3 dolar hedefiyle ilgili umutları yeniden canlandırdı. XRP fiyatı, 0,52 dolar ve 0,46 dolar desteklerinin üstünde güvende görünüyor. XRP’nin son fiyat performansı da piyasadaki konumu güçlendirdi.

Popüler analistten dikkat çeken XRP hedefi

Kripto analisti Dark Defender XRP fiyatı konusundaki boğa eğilimini sürdürüyor ve yeni bir güncelleme yayınladı. Analiste göre XRP, parabolik bir fiyat artışının eşiğinde ve 0,66 dolara doğru hızlı yükseliş potansiyeline sahip. 0,66 dolar sınırı aşıldığı takdirde varlığın 1 dolara doğru önünün açılabileceğini düşünüyor. Bu dirençler aşılırsa da 1,88 dolar seviyesi güçlü bir bariyer olarak karşımıza çıkıyor. Bu direncin aşılmasıyla da birlikte yüzde 210,64’lük bir artış bekliyor. Sonuç olarak, analistin tahminine göre XRP fiyatı 6 dolar seviyesine ulaşabilir.

Analistin bu tahmini, XRP’nin 2021’den bu yana olan fiyat hareketinin detaylı incelemesine dayanıyor. Bu fiyat tahmininin 2024 ile 2025 yılları arası için olduğunu belirtmekte fayda var.

Dark Defender, XRP fiyatında yükseliş bekleyen tek analist değil. Birçok uzman, kripto piyasasında boğa sezonunun başlamasıyla XRP’nin 1 doları kolaylıkla aşabileceğini düşünüyor. Yine de kripto para piyasaları son derece volatil ve karmaşık olduğu için herhangi bir tahminin gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini kesin bir şekilde söylemek zordur.

XRP en büyük rallisine mi hazırlanıyor?

Önde gelen bir kripto figürü olan CryptoInsight, XRP’nin fiyat gidişatı ve Bitcoin’in 2017 yılındaki hareketi arasında paralellikler tespit etti. Şu anda tüm yatırımcıların aklında aynı soru var. XRP fiyatı, Bitcoin’in 2017 yılındaki hareketini takip ederek tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşacak mı? CryptoInsight, bu görüşünü paylaştı ancak net bir tahminde bulunmadı. Kripto dünyası belirsizliğini koruduğu için bu tahminin gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini sadece zaman gösterecek.

Yeni fırsat Launchpad XYZ mi?

Web3 dünyası pek çok kripto yatırımcısının dikkatini çekiyor. Ancak Web3 dünyasının erişilebilirliği yatırımcıları zorluyor. Ön satış etkinliğiyle indirimli fiyatlardan yararlanma imkanı sağlayan proje Launchpad XYZ ise bu probleme çözüm bulmayı hedefliyor. Launchpad XYZ ekibinin birincil amacı, Web3 dünyasına girmek isteyen yatırımcıların işini kolaylaştırmak. Tam donanımlı bir Web3 platformu kurmayı amaçlayan proje, kripto piyasasının geleceğini inşa etmeyi vaat ediyor. Launchpad XYZ platformunda metaverse ve oyna- kazan oyunlara da yer verileceği belirtiliyor. Launchpad XYZ token satın almak isteyen yatırımcılar, LPX token ön satış etkinliğine katılabilir. 10 milyondan fazla kullanıcıyı hedefleyen proje, kripto meraklılarının dikkatini çekmeye devam ediyor.

Siz de şimdi Launchpad XYZ ön satışına katılım sağlayabilirsiniz

coinpedia


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin