Kripto piyasası: BTC ve ETH yükselirken, DeFi sektörü etkileyici büyüme gösteriyor
Kripto piyasası: BTC ve ETH yükselirken, DeFi sektörü etkileyici büyüme gösteriyor

Kripto piyasası: BTC ve ETH yükselirken, DeFi sektörü etkileyici büyüme gösteriyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasası Salı günü karışık bir seyir izledi. Bitcoin, Ethereum, XRP ve Cardano kazançlar kaydederken, BNB, Litecoin, Polkadot ve Solana bazı düşüşler yaşadı.

Bitcoin (BTC) %1,17 artışla 31.021 dolara yükselirken, Ethereum (ETH) 1.950 dolar seviyesinin altında kaldı. Son 24 saatte BTC hacmi yaklaşık 16.17 milyar dolar olarak gerçekleşti ve %47,24’lük bir artış gösterdi.

Piyasadaki karışık seyir devam ediyor

Shivam, “Son 24 saatte kripto piyasasının toplam hacmi 37.82 milyar dolarlık olağanüstü bir artış yaşadı ve %25,34’lük etkileyici bir büyümeyi işaret etti. Özellikle DeFi sektörü, toplam pazar hacminin %7,78’ini oluşturan 2.94 milyar dolarlık bir katkı sağladı.”

BuyUcoin CEO’su Thakral, şunları söyledi:

“Bitcoin’in coşkuyla karşılanan bir Bitcoin ETF başvurusu nedeniyle 31.000 dolar sınırını aşması, kripto para piyasasına olan iyimserliği ve ilgiyi daha da artırıyor.”

Küresel kripto para piyasası değeri son 24 saatte %0,97 artışla 1.22 trilyon dolar civarında işlem gördü. Dünyanın en büyük kripto para birimi olan Bitcoin’in piyasa değeri yaklaşık 602 milyar dolar olarak gerçekleşti. CoinMarketCap’e göre Bitcoin’in hakimiyeti, gün içinde %0,18 artarak şu anda %49,56 seviyesine ulaştı.

CoinSwitch Kıdemli Müdürü Shubham Hudda, “BTC’nin 30 – 31,5 bin dolar aralığında işlem görmesinin üzerinden neredeyse iki hafta geçti. BTC’nin istikrarı, ayıların zayıflayan hakimiyetine işaret ediyor.”

Giottus Crypto Platform CEO’su Vikram Subburaj, “Bitcoin’in rallisinin devam etmesi için 32.400 dolar direncini aşması gerekiyor. 35.000 dolar hedefine doğru bir ralli de yerel bir zirveyi temsil edebilir. BTC hakimiyeti %51’in üzerinde konsolide oluyor ve bu noktada tersine dönebilir.”

economictimes


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin