featured

Piyasalar ralli yaparken Bitcoin 31 bin doların üzerine çıktı: Altcoinlerde son durum nedir?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin (BTC), 24 saatlik işlem süresi içinde yüzde 1,1’lik bir kazanç elde ederek varlığın fiyatını 31 bin dolara çıkardığı için iyi bir seans geçiriyor. Bununla birlikte, Bollinger bantları yüksek bir mesafeyi koruduğu için Bitcoin’in volatilite seviyeleri hâlâ yüksek ve bu da yüksek volatiliteye işaret ediyor. Göreceli güç göstergesi de Bitcoin ayıları piyasa hakimiyeti için bastırdıkça ortalama çizginin altına iniyor. MACD göstergesi ise Bitcoin boğalarının piyasa hakimiyeti için bastırması nedeniyle pozitif.

Bitcoin

Bitcoin yükselişi esnasında altcoin piyasası hareketli!

Ethereum’un fiyatı da yükseliş eğilimini sürdürüyor, zira varlık 24 saatlik işlem süresi içerisinde yüzde 0,2’lik bir kazanç elde ederek fiyatını 1954 dolara taşıdı. Ethereum’un işlem hacmi de ağdaki faaliyet arttıkça yüzde 8,8 oranında arttı.

BNB aynı dönemde yüzde 0,7 değer kaybederken BNB 245 dolardan işlem gördüğü için varlığın haftalık kazancı şu anda yüzde 3 seviyesinde bulunuyor. Ripple (XRP) da aynı dönemde yüzde 3 artarak fiyatını 0,48 dolara çıkardı. Bununla birlikte Cardano (ADA) da aynı dönemde yüzde 1,3’lük bir kazanç elde ederken Solana (SOL) aynı dönemde yüzde 0,8’lik bir kayıp yaşadı ve 19,20 dolardan işlem görüyor.

Compound (COMP) da kayda değer kazançlar elde etti, çünkü varlık şu anda bir işlem günü içinde fiyatını 64,3 dolara çıkarmak için yüzde 0,03’lük bir kazanca sahip. COMP’nin mevcut piyasa değeri 498,27 milyon, işlem hacmi ise 176,72 milyon seviyesinde bulunuyor.

Polygon da aynı dönemde yüzde 3,4’lük bir kazanç elde ederek muazzam kârlar elde ediyor ve haftalık kazancı yüzde 7,9’a ulaştığı için fiyatı 0,707 dolara yükseldi. Litecoin (LTC) de yüzde 3,9’luk bir düşüş yaşadı ve varlık şu anda 77 dolar seviyesinde bulunuyor. Polkadot (DOT) da yüzde 0,18’lik bir artış yaşadı ve varlık şu anda 5,48 dolar seviyesinde işlem görüyor ve haftalık kazancı da yüzde 8 seviyesinde bulunuyor.

Sui de yüzde 2,6’lık bir kazanç elde ederek bugünün en çok kazananları arasında yer aldı ve haftalık yüzde 2’lik düşüşün ardından 0,71 dolardan işlem görüyor. Pepe de varlık 24 saatlik işlem süresi içinde yüzde 6’lık bir kazanç elde ederek sağlam durdu.

blockchainreporter

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin