Kripto piyasalarında son durum: Bitcoin kritik seviyeyi aşmaya hazır mı?
Kripto piyasalarında son durum: Bitcoin kritik seviyeyi aşmaya hazır mı?

Kripto piyasalarında son durum: Bitcoin kritik seviyeyi aşmaya hazır mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Başlıca kripto tokenleri Salı günü daha yüksek işlem gördü. Küresel kripto para piyasası değeri son 24 saatte %0,76 artarak 1.05 trilyon dolar civarında işlem gördü. Bitcoin %0,56 artışla 26.291 dolar olurken, Ethereum %0,78 artışla 1.590 dolara yükseldi.

Kripto piyasası hafif bir satın alma baskısıyla yatay işlem gördü. Nötr ve korku bölgeleri arasında salınımını sürdüren kripto korku ve açgözlülük endeksi, dünden bu yana bir puan geriledikten sonra 46/100 puanla yeniden korku bölgesine geri döndü. CoinSwitch Piyasalar Masası Kıdemli Müdürü Shubham Hudda, kripto ve hatta küresel hisse senetleri de dahil olmak üzere genel olarak piyasaların şu anda faiz artırımı endişeleri ve yükselen hazine getirileriyle uğraştığını söyledi.

Solana, Toncoin ve Shiba Inu dışında tüm büyük kripto paralar Salı günü yüksek işlem gördü. BNB, XRP ve Polygon %2’ye kadar kazanç elde etti.

Dünyanın en büyük kripto para birimi olan Bitcoin’in piyasa değeri 512 milyar dolar civarındaydı. CoinMarketCap’e göre Bitcoin’in hakimiyeti şu anda %48,93 seviyesinde bulunuyor. Bu arada BTC hacmi son 24 saatte %0,45 düşüşle yaklaşık 10.46 milyar dolar seviyesinde kaldı.

“Bitcoin 26.000 doların üzerinde konsolidasyona devam ediyor ve bu ay %2 artış gösterdi. Bu haftayı yeşil renkte bitirirse, yedi yıl içinde ilk kez Bitcoin’in Eylül ayında düşüş yaşamadığı işaretlenmiş olacak. Temel direnç seviyesi 27.500 dolar olacak.” Giottus Kripto Platformu CEO’su Vikram Subburaj, fiyat hareketini sürdürmek için ihlal edilecek bir sonraki hedefin bu olduğunu söyledi.

“Bu arada ABD Doları endeksi DXY güç gösteriyor. Bu durum yakın vadede kripto varlık fiyatlarını olumsuz etkileyebilir.”

CoinDCX Araştırma Ekibi şunları söyledi: Olumlu bir gelişme olarak MicroStrategy başkanı Michael Saylor, şirketin 24 Eylül’de ek 5.445 BTC satın almak için 147.3 milyon dolar yatırım yaptığını duyurdu. Bu yeni satın alma işlemi MicroStrategy’nin toplam Bitcoin varlığını 158.245 adet gibi etkileyici bir rakama ulaştırdı. Ancak BTC fiyatının bu haberin ardından pek tepki vermemesi dikkat çekiyor.

economictimes


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin