featured

Kripto para fiyatlarında son durum: Bitcoin ve PEPE yatay seyrederken bu coinlerin potansiyeli şaşırtıyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para piyasası güncel verilerine göre dijital varlıklar, 18 Ocak Perşembe gününe karışık bir seyirle başladı. Bitcoin ve Ethereum gibi lider varlıklar, sıra dışı bir hareketlilik gösterdi. Bu hareket, piyasanın gelecekteki potansiyeli hakkında yatırımcıyı temkinli davranmaya itti ve korku ve açgözlülük endeksine göre yatırımcıların önemli hamleler yapmakta tereddüt ettiği görülüyor.

Bunun yanında spot Bitcoin ETF’sinin SEC tarafından kısa süre önce onaylanmasının ardından düzenleyici belirsizlikler devam ediyor ve bu belirsizlik dijital varlıkları da yanında çekiyor. Bunun yanında korku ve açgözlülük endeksi kripto para piyasası canlı verilerine göre şu anda 62 seviyesinde. Bu da son birkaç haftadan bu yana endeksin koku bölgesine doğru kaydığını ve piyasada satışların arttığını bir göstergesi.

Lider kripto coinlerde risk yükseliyor

Son 24 saate kripto para piyasası karışık işlem gördü. Lider dijital varlık Bitcoin fiyatı, yazım sırasında yüzde 0,36 artarak 42.804 dolarda işlem gördü. Son 24 saat içinde genelde kırmızı bölgede hareket eden BTC’nin işlem hacmi aynı zamanda 16,43 düşüş gösterdi. Haftanın son işlem gününe yaklaşırken Bitcoin son bir hafta içinde yüzde 7 değer kaybı yaşadı.

Bitcoin belirsizliğini korurken piyasa değerine göre en büyük ikinci kripto olan Ethereum fiyatı, yazım sırasında yüzde 0,32 düşüşle 2.537 dolara geriledi. İşlem hacminde yüzde 6’lik bir düşüş gösterdi. Bununla birlikte zincir üstü veri sağlayıcısı Santiment, Bitcoin’in yüzde 83 risk seviyesine sahip olduğunu belirtti. Bunun yanında Ethereum yüzde 84 ile tarihsel olarak yüksek riskli kâr seviyeleri sergilediğini bildirdi. Açıklandığına göre bu rakamlar 5 yıl öncesinde ortalama yüzde 55 ile yüzde 75 aralıklarını aşıyor.

kripto
Piyasa değerine göre bugünkü kripto para fiyatları

Altcoin fiyatlarına kısa bir bakış

Altcoinlerin son birkaç gün içinde kazançlarını geri çekmesiyle kripto piyasası değeri yüzde 1’den fazla düşüşle 1,68 trilyon dolara geriledi.

Piyasa değerine göre 5. sırada yer alan Solana (SOL) fiyatı piyasadaki karışık seyre karşı olumlu bir direnç gösterdi. Bu yazı yazılırken Solana fiyatı son 24 saatte yüzde 3 değer kazanarak 100 dolar sınırında işlem görmeye başladı. İşlem hacmi de yüzde 53,98 artışla 3,15 milyar dolara yükseldi.

Bununla birlikte uzun bir süredir durgunluğunu koruyan XRP fiyatı yüzde son 24 saatte hafif bir düşüş gösterdi ve 0,5667 dolara geriledi. BNB fiyatı ise 310,98 dolardan işlem görürken son 7 günde yüzde 1,50’nin üzerinde artış yaşadı. Birçok altcoin kırmızı bölgede kalmasına rağmen küresel kripto para değeri düne göre 0,37 artışla 1,69 trilyon dolara yükseldi.

Meme coinlerde son durum

Kripto para piyasası canlı verilerine göre meme coinler de güne yatay bir seyir izleyerek başladı. Bu yazı yazılırken Dogecoin fiyatı yüzde 0,83 düşüşle 0,08031 dolara geriledi ve segmentteki bir diğer popüler oyuncu olan Shiba Inu fiyatı yüzde 1,41 düşüşle 0,000009479 dolardan işlem gördü.

Pepe coin, kripto alanındaki büyük meme paralarının çoğundaki düşüşün ortasında performansta bir istisna göstermiyor. Popüler meme coin, Pepe fiyatı yüzde 2,98’lik bir düşüş kaydetti ve perşembe günü yazım sırasında 0,000001195 dolardan işlem gördü. Aynı zamanda, işlem hacmi de yüzde 19,26 oranında düşerek 37,52 milyon dolara geriledi.

dYdX fiyat grafiği / Kaynak: CoinmarketCap

Büyük kriptoların kasvetli performansına rağmen DeFi protokolünde çalışan dYdX gibi bazı altcoinler esneklik göstererek yatırımcıların dijital varlık alanını hâlâ yakından izlediğini gösteriyor. Bu arada, yazı yazılırken, dYdX fiyatı yüzde 8,69 artarak 3,14 dolardan işlem gördü. İşlem hacmi düne göre yüzde 47,12 artarak 142,48 milyon dolara yükseldi.

Meme coinler, piyasadaki hareketlilikten etkilenirken yeni fırsatları takip etmek ve web3 dünyasının en güncel olanaklarından yararlanmak için Launchpad XYZ platformu iyi bir seçenek oluyor. Her ay yeni fırsatları ve 10x kâr getirili işlemleri takipçilerine gösteren platform, yatırımcı modeline göre alternatif çözümlere sahip.

Ayrıca okuyunuz: Yeni çıkan coinler – 2024’ün en iyi ön satış kripto paraları

10x potansiyeli coinler Launchpad XYZ ile elinizin altında!

Her geçen gün büyüyen kripto para sektöründe yatırımcılara yenilikçi çözümler sunan Launchpad XYZ, web3 teknolojisinin olanaklarını pratik çözümlerle bir araya getiriyor. Ön satışla LPX tokeni olarak kullanıcılara sunulan platform, yapay zeka destekli araçları ile fırsatları değerlendirmeye imkân veriyor. Ethereum ağı üzerinde çalışan platform, dijital varlık meraklıları için geniş kapsamlı bir dizi hizmet, uygulama, araç ve avantaj geliştirmiş durumda. Başlangıçta bu platform, kripto tüccarlarının, yatırımcıların ve analistlerin yeni fırsatlardan haberdar olmasını sağlıyor ve böylece benimsenmeyi arttırmayı amaçlıyor.

6 gün sonra ön satışı tamamlanacak olan Launchpad XYZ projesi, teknik beceri gerektiren analizlere tek noktadan basitçe erişim imkânı tanır. Böylece kripto para piyasasında gezinmek için pratik, anlaşılır ve basit bir seçenek oluyor. Kullanımı oldukça kolay olan Launchpad XYZ ön satış fiyatı 0.0445 USDT oluyor. Varlığı satın almak için ETH, USDT gibi popüler seçenekler mevcut ve bunun yanında kredi kartı ile de satın alınabiliyor.

Launchpad.XYZ’i Ziyaret Edin

coingape

 

 

 


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin