featured

Ben Armstrong XRP hakkında yanıldı mı? XRP fiyatı kritik desteği aşamazken rakip coinler büyümeyi sürdürüyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para piyasası güne pozitif bölgede başlarken Ripple’in yerel tokeni XRP, spekülasyonların merkezinde yer alıyor. Özellikle geçen hafta elde ettiği kazanımları son birkaç günde kaybettikten sonra yatırımcıda büyük hayal kırıklığı yaratan dijital varlığın fiyatı, geçtiğimiz son 24 saat içinde oldukça durgun. Ek olarak XRP topluluğu büyük satışlar ve balina hareketleri nedeniyle şaşkın durumda. Bunun bir nedeni de güncel verilere göre Ripple’in 80 milyon XRP tokenini transfer ettiği haberi ve bu haberin aşırı volatilitenin ortasında başka bir büyük satışı tetikleyebileceği düşünülüyor.

XRP’nin içinde bulunduğu bu karışık duruma ek olarak, fiyatı ve düşük performansı uzun süredir analistler ve tokenin destekçileri arasında tartışma ve spekülasyon kaynağı olmuştur. Sadık XRP destekçileri altcoinin yeniden canlanacağına dair umudunu korurken eleştirmenler fikirlerini değiştirmekte ve varlığı terk etmektedir.

Son zamanlarda, XRP’nin sadık bir savunucusu olarak dikkatleri çeken ve Bitboy Crypto ismiyle bilinen kripto fenomeni Ben Armstrong, token’ın durgun performansından duyduğu hayal kırıklığını dile getirdi. Kripto fenomeni geçenlerde altcoinin şaşırtıcı bir şekilde 7 dolara ulaşmasını öngördüğünü ifade etmişti.

Rakip altcoinler büyürken XRP, destekçilerinin güvenini kaybediyor!

Bitboy Crypto ya da diğer ismiyle Ben Armstrong, yıllardır altcoinin önemli bir destekçisi olmuştur ve XRP hakkında iyimserliğini korumuştur. Ancak son zamanlarda tokenin fiyat hareketinde yaşanan durgunluk destekçinin güvenini sarstı. Kripto fenomeni, X’teki bir yazısında altcoine uzun süredir verdiği desteği açıkça sorguladı ve “Anlamıyorum. Neden hareket etmiyor? Belki de bu konuda yanılıyorum. Belki de nefret edenler haklıdır.” dedi.

Buna karşın piyasa değerine göre 6. sırada yer alan altcoinin fiyatı hareketsiz kalırken 2024 SOL performansı ve Avalanche gibi rakip tokenların yükselişi sürüyor. Geçen ay Solana, piyasa değeri sıralamasında dijital varlığı ters çevirerek 6 numaraya düşürdü ve o zamandan beri geri gelmedi. Bu yükseliş, altcoine karşı güvenin azalmasına katkı sağlıyor. Ripple’ın SEC’e karşı art arda kazandığı ve pek çok kişinin altocoinin fiyatlarında sürekli bir yükselişin önünü açacağına inandığı üç zafer göz önüne alındığında bu durum özellikle göze çarpıyor.

XRP toparlanabilir mi?

Yaşadığı hayal kırıklığına rağmen Armstrong, XRP’nin uzun vadeli beklentileri konusunda iyimserliğini koruyor. Mevcut durgunluğun ve yatırımcıların artan şüphelerinin yaklaşan büyümenin bir işareti olabileceğine inanıyor ve Ben bu durumu şafaktan önceki en karanlık saatlere benzetiyor. Yatırımcıların artan şüpheciliğinin, yükselişin tersine dönmesinin potansiyel bir habercisi olduğuna işaret ediyor.

Armstrong, altcoinin şu anda dipte olduğuna ve artık daha fazla aşağı yönlü hareket edemeyeceğini dile getiriyor. Ayrıca, Ripple’in dijital varlığının yükselişi yüzde 2’yi geçemezken diğer tokenlerin büyüme hızı yüzde 30’a tırmanıyor ve bu XRP’nin en düşük noktada olduğunun bir işareti sayılıyor. “Ama emin olun Ripple kardeşlerim, bizim zamanımız geldi. Şimdi bizim zamanımız.”

XRP’nin geleceğine dair beklentiler

Şu anda zor günler geçirmesine rağmen XRP yatırımcısı için önümüzdeki süreçte pek çok umut verici gelişme var. Bir XRP ETF’si tartışmaları hızla artıyor ve BlackRock gibi büyük oyuncular, CEO Larry Fink’in kısa süre önce XRP ETF’leriyle ilgili bir soruya verdiği yanıtla sürece dahil oluyor.

Dahası 2024’in ikinci çeyreğinde sonuçlanması beklenen SEC ile olan dava, şu ana kadar Ripple’ın lehine ilerledi ve eğer dava Ripple’ın üstünlüğüyle sonuçlanırsa XRP hem yasal olarak varlığını kanıtlayacak hem de bu gelişmelerin etkisiyle yeniden yükselişe geçebilir.

Bu gelişmeler için henüz biraz erken olsa da Armstrong’un karışık duyguları, XRP’nin mevcut çıkmazını özetleyecek nitelikte. Tokenın fiyat hareketi şu anda cansız olabilir, ancak gelecekte bir artış olasılığı yüksek ve bazı yatırımcıları iyimser tutuyor. Son olarak XRP güncel fiyatına bakıldığında altcoin bu yazının yazıldığı sırada 0,73’lük bir düşüşle 0.5709 dolardan işlem görüyor.

XRP
XRP güncel fiyat grafiği / Kaynak: CoinMarketCap

 

Ayrıca okuyunuz: Yeni çıkan coinler – 2024’ün en iyi ön satış kripto paraları

Başta XRP olmak üzere önümüzdeki süreçte altcoin piyasasını hareketli günler bekliyor.  Piyasa şartlarında yeni fırsatları takip etmek ve web3 dünyasının olanaklarından yararlanmak için Launchpad XYZ iyi bir seçenek oluyor. Her ay yeni fırsatları ve 10x kâr getirili işlemleri gösteren platform, yatırımcı modeline göre alternatif çözümler sunuyor.

Web3 dünyasının yenilikleri Launchpad XYZ ile elinizin altında!

Gelişen kripto para sektöründe yatırımcılar için yenilikçi çözümler sunan Launchpad XYZ, web3 teknolojisine dair gelişmiş özellikleri kullanıcılarına sunuyor. Ön satışla kullanıcılara sunulan platform, yapay zeka destekli araçları ile pratik çözümlere sahip. Platform Ethereum ağı üzerinden çalışıyor ve dijital varlık meraklıları için geniş kapsamlı bir dizi hizmet, uygulama, araç ve avantaj içeriyor. Başlangıçta bu platform, kripto tüccarlarının, yatırımcıların ve analistlerin yeni fırsatlardan haberdar olmasını sağlıyor, ayrıca kârlı yatırım seçenekleri için analitik bilgiler, saklama cüzdanı, merkezi olmayan borsa araçları ile işleri kolaylaştırıyor.

Ön satışı yaklaşık bir hafta sonra bitecek olan Launchpad XYZ, Web3 ve kripto para piyasasında gezinmek için pratik, anlaşılır ve basit bir seçenek oluyor. Çünkü üst düzey teknik uzmanlık ve beceri gerektiren analizleri kullanıcılara tek noktadan anlaşılır şekilde sunarak kitlesel benimsenmeyi artırmayı amaçlar. Kullanımı oldukça kolay olan Launchpad XYZ ön satış fiyatı 0.0445 USDT oluyor. Varlığı satın almak için ETH, USDT veya kredi kartı ve cüzdan bağlama seçenekleri bulunuyor.

Launchpad.XYZ’i Ziyaret Edin

timestabloid

 

 


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin