Bu kripto para boğa koşusuna hazır mı? Takip edilecek seviyeler
Bu kripto para boğa koşusuna hazır mı? Takip edilecek seviyeler

Bu kripto para boğa koşusuna hazır mı? Takip edilecek seviyeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Neredeyse tüm büyük kripto para birimleri, Bitcoin’in Mart ayı boğa koşusuna öncülük etmesiyle yükselişe geçti. Piyasa, Ekim 2021 civarında tanık olduğumuz başka bir trendi başlatmaya hazır gibi duruyor. Fantom (FTM), son üç ayda aralıksız ayıyı devirmeye çalışan kripto olarak yerini koruyor.

Dünyanın en değerli 30. kriptosu olarak yer alan FTM, elde edilen verilerine göre 2,07 dolarlık yeni bir 24 saatlik ATH’ye ulaştı. Piyasalardaki mevcut türbülansa rağmen, FTM bugün görüldüğü gibi yeni sınırları kırmaya oldukça kararlı duruyor.

Fantom için takip edilecek seviyeler

FTM, topluluğu merkezi olmayan finans hissi üzerinde toparlanırken, son 24 saatte neredeyse %12,07 kazanarak önemli bir artış kaydetti. Fantom’un çoğu kripto analistinin iyimser olduğu büyük projelerden biri olduğu için ivme kazanması şaşırtıcı değil.

Yukarıdaki grafik, altcoin için önümüzdeki haftalarda ve hatta aylarda her şey yolunda giderse, yıl sonu 3,7 dolarlık bir işaret öngörüyor. Bununla birlikte, mevcut durumda, Fantom topluluğu şu anki 2,5 dolarlık direnç seviyesini kırarsa en azından 2,8 dolara ulaşabilir.

Ağın agresif performansı ile gelecek Fantom için iyi görünüyor. Aslında, Fantom’u daha fazla proje izlemeye devam ettikçe daha yüksek fiyat hareketinin zamanı beklenenden daha erken gelebilir.

Piyasa, geçen yıl %249,7 arttığı için FTM’nin bu yıl ne kadar performans göstereceğini izliyor. Bunun bir yükseliş trendinin başlangıcı mı yoksa sadece anlık bir fiyat artışı mı olduğu önümüzdeki günlerde anlaşılacak.

coinquara


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin