featured

Kimse bunu beklemiyordu: O altcoin yeniden roketledi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto piyasasının toplamasıyla birlikte altcoinlerde daha çok hareketlilik başladı. Bitcoin’in yatay bir düzlemde gitmesi en çok altcoin piyasasına yaradı. Bazı varlıklar günlük adeta roketi alıp yürüdü. Yatırımcıların hiç ummadığı bazı varlıklar yüzde 70’e varan artış gösterdi. İşte piyasaya hakim olan majör altcoin…

Kendi adını taşıyan blok zinciri platformunun yerel belirteci olan Waves, son 24 saatte %50’den fazla artış göstererek daha geniş kripto pazarını büyük ölçüde geride bıraktı. Ayrıca hacimde de ciddi artış yaşayan varlık adeta piyasayı emiyor. Tokenın son rallisi, ABD girişimi Waves Labs’ın lansmanı ile desteklenmiş gibi görünüyor.

Waves, 5 milyar doların üzerinde bir piyasa sermayesi ile yer alıyor. 24 saate 30 dolar seviyelerinden giriş yapan altcoin, 53 dolarla rekor seviyeden işlem görüyor. Yeni ATH ile bugün sıkça konuşulacağını gösteriyor.

Altcoin, piyasa hacminin önemli bir kısmını oluşturuyor

Waves, son 24 saat içinde 4 milyar doların üzerinde bir yatırım aldı. Yüzdelik olarak baktığımızda tam tamına %924 artış yaşıyor. Yatırımcıların yönelmesiyle birlikte kullanıcılar altcoinin ateşlenmesi için yakıt taşıyor.

Token son rallisiyle birlikte, MANA ve Axie Infinity (AXS) varlıklarını geride bıraktı. 5 milyar doları aşan bir piyasa değeri ile 32. en büyük kripto para birimi oldu.

Waves Protokolü, özel belirteçlerin ve akıllı sözleşmelerin oluşturulmasına izin veren bir blok zinciridir. Ayrıca projenin merkezi olmayan kripto ticaret merkezi Waves Exchange platformu bulunuyor.

Altcoin sezonu kapıda mı?

Waves’in son kazanımları, son haftalarda altcoinlere artan ilgiyi gösteriyor. Ethereum’un (ETH) hisse kanıtı modeline geçişinden önce artan popülaritesi, diğer birçok altcoin projesine dikkat çekti.

Terra (LUNA), Cardano (ADA) ve Solana (SOL) gibi tokenlerın tümü son iki hafta içinde büyük kazançlar elde etti. Kurumsal yatırımcılarda bu varlıklara ilgiyi artırdı. Bitcoin (BTC) son zamanlarda 2022’nin en yüksek seviyelerine ulaştığında, kripto piyasasına yönelik duyarlılık da büyük ölçüde iyileşti.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin