Kıdemli analist, piyasanın düzelmesiyle birlikte Bitcoin ve Ethereum’u yorumladı

Kıdemli analist, piyasanın düzelmesiyle birlikte Bitcoin ve Ethereum’u yorumladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin ve Ethereum dün gösterdiği performansla yeniden analistlerin radarına girdi. Piyasayı yakından takip eden deneyimli yatırımcı ve analist John Bollinger önemli açıklamalarda bulundu. 

Deneyimli tüccar John Bollinger, yakın tarihli bir tweet’te Bitcoin ve Ethereum’un haftalık sohbetlerinde “güzel” bir şekilde kurulmaya devam ettiğini iddia etti. Dün akşam saatlerinde başlayan ralli, gece kapanışa kadar devam etti. Tüm yatırımcıların dikkatini çeken hareketler yeni yorumları da beraberinde getirdi.

Bitcoin ve Ethereum, piyasaya liderlik etti

Bitcoin ve Ethereum, piyasaya liderlik etti

Dünyanın en büyük kripto para birimi olan Bitcoin, son zamanlardaki en büyük yükselişine imza attı. 44.000$ seviyesinin üzerine çıkarak 17 Şubat’tan bu yana en yüksek fiyat noktasına ulaştı. 28 Şubat’ta, kripto para birimi son 24 saatte yaklaşık %14 artışla en büyük günlük mumunu kaydetti. Deneyimli yatırımcı Bollinger ise iyi bir şey olduğunu söyledi. İlerleyiş ve boğanın yaşanabilmesi için olumlu bir adım olarak yorumladı.

Etkileyici toparlanmaya rağmen, en iyi kripto para birimi yılın başından bu yana hala yaklaşık %6 düştü. Kripto para birimi de rekor zirvesinden %37,43 uzakta. Bitcoin ve Ethereum piyasayı her şeye rağmen yukarı taşıdı.

Bitcoin, 24 Şubat’tan bu yana yaklaşık %24 arttı ve diğer varlık sınıflarından çok daha iyi performans gösterdi. Bloomberg’e göre, kripto para biriminin SP500 ile korelasyonu son zamanlarda 0,7’den 0,55’e düştü ve bu da çeşitlendirme faydalarının altını çiziyor. Ethereum’a gelince, en iyi altcoin de %13’ten fazla artarak 17 Şubat’tan bu yana en yüksek seviye olan 2.974$’a ulaştı.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin