Bir ülke daha sıkı Bitcoin düzenlemelerini uygulamaya koydu
Bir ülke daha sıkı Bitcoin düzenlemelerini uygulamaya koydu

Kanada Federal Hükümeti, kripto ve Blockchain düzenleme politikasını erteliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kanada Federal Hükümeti, kripto para ve Blockchain şirketlerini düzenleyen politikasını ertelemek için harekete geçti. Belgeler bu yılın sonbaharında hazırlanmıştı ancak hükümet şu anda en az 2019’a kadar kamuya açıklanmayacağını söylüyor.

Kanada Federal Hükümeti 2020 yılını işaret etti

Yönetmeliğe göre bir düzenleme oluşturulduktan ve yayınlandıktan sonra, yürürlüğe girene kadar on iki aylık bir bekleme süresi var. Kanada’da 2019’da federal seçim yapılması planlanıyor. Dolayısıyla politika taslağının hazırlanması ve kripto ve Blockchain düzenlemelerini yürürlüğe koyulmasının mevcut veya yeni hükümetin önceliği haline gelmesi bekleniyor. Bu sebeple tarih, 2020 yılını işaret ediyor.

Kanada’nın kripto para ve Blockchain regülasyonunu geciktirme kararı almasının, federal hükümetin Amerika ve Meksika’yla serbest ticaret müzakerelerine derinden bağlı olmasıyla bağlantılı olduğu ifade ediliyor.

Kamuoyu ikiye bölündü

Gecikme yönünde bölünmüş duygular söz konusu. Bazı şirketler, önerilen politikaların çok katı olması ve Kanadalı kripto ve Blockchain şirketlerinin piyasa taleplerine daha az rekabetçi ya da uyarlanabilir hale gelebilmesinin mümkün olabileceğine inanıyor.

Diğerleri ise hükümetin harekete geçmemesinin, şirketlerin rekabete girme kabiliyetine zarar vereceğine inanıyorlar.

chepicap

 

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


UYARI: Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Kanadalı kripto para borsası Coinsquare genişleme planını açıkladı

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin