İşte kripto piyasasında hafta sonu yaşanan önemli fiyat hareketleri!
İşte kripto piyasasında hafta sonu yaşanan önemli fiyat hareketleri!

İşte kripto piyasasında hafta sonu yaşanan önemli fiyat hareketleri!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Tron, hafta sonu önemli bir direnç seviyesinden çıkarak Cumartesi günü önemli bir hareket yaşayan kripto varlıklardan biri oldu. Küresel kripto piyasası çoğunlukla Cumartesi günkü oturumda konsolidasyon gösterirken, Tron‘un fiyatında belirgin bir artış meydana geldi. Stellar ise dünkü kaybı telafi ederek başka bir istisna olmuştur.

Tron (TRX)

Tron (TRX), fiyatı 20 ayın en yüksek seviyesine ulaşarak hafta sonuna önemli bir kazançla başladı. Cuma günü 0,08035 dolara kadar düştükten sonra, TRX/USD çifti günün erken saatlerinde 0,09317 dolarlık gün içi zirvesine ulaştı. Bu, Tron’un Aralık 2021’den bu yana ulaştığı en yüksek seviyedir ve 0,08600 dolarlık direnç seviyesinin aşıldığı bir döneme rast gelmektedir. Ayrıca, 70.00 seviyesini aşarak kendi tavanını geçen göreceli güç endeksi (RSI) ile de çakışmaktadır. Şu anda RSI 71.35 seviyesindedir.

Ancak o zamandan beri önceki kazançlar azaldı ve token şu anda yukarıda belirtilen 0,08600 dolarlık direnç seviyesinin altına geri döndü. Bu durum, yatırımcıların kâr elde etmesinin bir sonucu gibi görünmektedir.

Stellar (XLM)

Stellar (XLM), TRX’e ek olarak Cuma günkü kayıplarından toparlanırken, Cumartesi günü büyük ölçüde yeşil renkteydi.

XLM/USD, 0,1561dolar seviyesinde işlem gördükten bir gün sonra hafta sonuna giriş yaptığında 0,1674 dolara yükseldi. Bu ralli, Stellar’ın 0,1620 dolarlık son direnç seviyesini aşmasına ve 15 ayın en yüksek seviyesi olan 0,1959 dolara yaklaşmasına neden oldu.

Bugünkü tırmanışın nedenlerinden biri, RSI’nin 70.00 seviyesini aşarak kendi tavanını geçmesiydi. Fiyat gücü şu anda aşırı alımda, bu da ayıların bir satış beklentisiyle piyasaya yeniden girmesine neden olabilir.

news.bitcoin


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin