Bitcoin ve Ethereum konsolidasyonda: Yatırımcılar ne beklemeli?
Bitcoin ve Ethereum konsolidasyonda: Yatırımcılar ne beklemeli?

Bitcoin ve Ethereum konsolidasyonda: Yatırımcılar ne beklemeli?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Yatırımcılar Cumartesi günü sabit bir fiyat tabanı bulmaya çalışırken, Bitcoin hafta sonuna 30.000 dolar seviyesinde konsolide olarak başladı. Geçen hafta dalgalı bir seyir izleyen piyasada, son kazananlar XRP ile ilgili boğa koşusundan kâr elde etmişlerdi. Ethereum ise Cumartesi günü 1.900 doların altında kaldı.

Bitcoin

Bitcoin (BTC), son fiyat oynaklığının ardından piyasalar konsolide olmaya başladı ve hafta sonu 30.000 dolar seviyesine yakın bir fiyatla işlem görmeye başladı.

BTC/USD, 29.746 dolarlık önceki düşük seviyenin ardından gün içinde en yüksek seviyesi olan 30.046 dolara yükseldi.

Bu hareket, Bitcoin’in geçen hafta çoğunlukla sağlam olan 29.800 dolarlık son destek noktasının üzerine çıktığını gösteriyor.

Stabilize zeminin nedenlerinden biri, göreceli güç endeksinin (RSI) kendi desteğine yakın seyretmesi (49.00) olarak gösterilebilir.

Şu anda fiyat gücü 49.77 seviyesinde ve bir sonraki görünür direnç noktası 50.00 seviyesinde.

BTC’nin 30.000 doları aşabilmesi için, öncelikle RSI’daki bu direnç seviyesinin kırılması gerekecek.

Ethereum

Ethereum, kripto para birimi 1.900 doların altında kaldığı için bugünkü oturumda konsolidasyon yaşıyor. Cuma günü 1.905 dolarlık zirveden sonra ETH/USD, bugünkü seansın erken saatlerinde 1.885 dolara kadar geriledi.

BTC’ye benzer şekilde, Ethereum’un düşüşü, kripto para biriminin hafta sonuna doğru 1.880 dolarlık önemli bir destek noktasına düştüğünü gösterdi. Fiyat gücü, hafta başından beri 50.00 bölgesi civarında kendi tabanı etrafında gezindi.

Ancak, 10 günlük hareketli ortalama (kırmızı) hâlâ daha yüksek görünüyor, fakat önümüzdeki günlerde değişebilir.

news.bitcoin


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin