featured

İşte bu yakım oldu: Neredeyse 1 milyar token piyasadan silindi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto paralar için yakımların çok fazla önemli olduğunu biliyorsunuz. Her yakım fiyatı doğrudan ya da dolaylı yoldan etkiliyor. Ancak arz fazla olduğunda yakımlar etkisini daha geç gösterir. Bunlar shit ya da meme coin olarak tabir ettiğimiz token kısmında da görebiliriz. Dogecoin, bu zamana kadar yaktığı varlık sayesinde bir ilerleme kaydetti. Sadece yakımla değil, aldığı önemli destek sayesinde ilerledi. Shiba Inu, Dogecoin’in izinden giderek yakımlar yapıyor.

Shiba, yaptığı yakımlarla bu sene göz dolduruyor. Yakılan miktarlar arza bakıldığında az gibi gözükse de ekibin ilerlemesi adına iyi bir adım. Ayrıca 2022 senesinde bir hayli yakım haberini gördük totalde milyarlarca yakım gerçekleşti. Proje halen yaptığı anlaşmalarla beraber yakım işlemlerini sürdürüyor.

Shibburn kripto takipçisinin Twitter sayfasına göre, son 48 saat içinde şaşırtıcı bir şekilde 700 milyondan fazla SHIB meme parası yakıldı. Bu hesap, Etherscan platformundan meme token yakma verileri toplayarak hepsini Shiba Inu topluluğu için tek bir noktada toplayarak paylaşıyor.

Token yakımı son 48 saat içinde iyi bir seviyede

Yakın tarihli bir tweette, bahsi geçen SHIB takipçisi, son 24 saat içinde toplam 404.393.504 SHIB tokenın harcanamayan kripto adreslerine taşınarak dolaşımdan kaldırıldığını, yani yakıldığını belirtti. 

Bu miktardan, yalnızca bir işlemde 400 milyon parça yakıldı. Daha önce, @Shibburn ayrıca önceki gün 303.6 milyon Shiba Inu’nun “yakma cüzdanlarına” gönderildiğini belirtmişti. Yani son iki günde yakılan SHIB toplamı kabaca 707 milyon varlık olarak kayıtlara geçti.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin