Elon Musk'tan yeni Dogecoin hamlesi geliyor
Elon Musk'tan yeni Dogecoin hamlesi geliyor

Flaş: Elon Musk’tan yepyeni Dogecoin hamlesi geliyor! Milyonları peşinden sürükleyecek

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Amerikan elektrikli otomobil şirketi Tesla’nın CEO’su ve kurucusu Elon Musk, kendi sosyal ağını başlatmayı planladığını açıkladı. Musk, bu yeni platformda Dogecoin desteğine yer vermek istediğini söyledi.

Elon Musk, Dogecoin’i destekleyen bir sosyal medya ağı kurmak istiyor

Independent’ın haberine göre, önemli bir kripto para birimi savunucusu olan Musk, takipçilerinden popüler mikroblog platformunu Twitter’ın ifade özgürlüğü ilkesini destekleyip desteklemediği konusunda oy vermelerini isteyen bir anket oluşturdu. Musk, anket sonrasında kendi sosyal medya platformunu kurmak istediğini açıkladı.

Tesla’nın CEO’su, 79 milyondan fazla takipçisinin anketi ciddiye almasını istedi ve anketin sonucunun önemli olacağını ekledi.

Twitter’a rakip olabilir

Twitter anketine toplam iki milyon katılımcı katıldı ve kullanıcıların %70’i Musk’ın sorusuna “Hayır” cevabını verdi.

Sonucun ardından Musk tekrar tweet attı ve takipçilerinden şu soruyu sorarak yanıt istedi:

“Twitter’ın fiili bir ‘kamusal meydan gibi’ hizmet ettiği göz önüne alındığında, ifade özgürlüğü ilkelerine uymamak demokrasiyi temelden baltalıyor. Ne yapılmalı?”

Bir kullanıcı, Musk’ın açık kaynaklı bir algoritmaya sahip yeni bir sosyal medya platformu geliştirmesi gerektiğini, böylelikle ifade özgürlüğüne en yüksek öncelik olarak izin verilebileceğini ve propagandanın en düşük seviyeye indirileceğini söyledi.

Elon Musk’ın yanıtı ise net oldu:

“Bunu ciddi şekilde düşünüyorum.”

Independent’a göre Musk, yeni bir sosyal medya ağı oluşturması halinde platformun Dogecoin’i içereceğini kaydetti.

independent


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin