Shiba Inu için kötü günler geride mi kaldı? Balina işlemleri yüzde 350 arttı
Shiba Inu için kötü günler geride mi kaldı? Balina işlemleri yüzde 350 arttı

Shiba Inu için kötü günler geride mi kaldı? Balina işlemleri yüzde 350 arttı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Shiba Inu piyasa değeri Mart ayındaki dipten bu yana neredeyse yüzde 30 artış kaydetti. Shiba Inu yükselirken balinaların işlem hacmi de yüzde 349 arttı. Shiba Inu, Mart ayında sahnede güçlü bir geri dönüşle kripto para piyasasını bir kez daha bozdu. Elde edilen verilere göre Mart ayındaki en düşük işlem noktasından bu yana SHIB %30 civarında bir kazanç elde etti. Bu da fonlarını aktif olarak hareket ettirmeye başlayan balinalar arasında anında tepkiye neden oldu.

Shiba Inu grafiğinin önerdiği gibi, varlık şu anda son iki haftadır %25’lik bir rallide hareket ediyor. Bu da riske açık eğilimlerin piyasaya geri döndüğünü gösteriyor. Ayrıca, 28 Mart’ta SHIB işlem hacminin de büyük bir artış kaydettiğini ve günü geçen ayın en yoğun işlem günü haline getirdiğini belirtmeliyiz.

Shiba Inu Chart

Balinalar tarafından yapılan büyük işlemlerin sayısının neredeyse %350 artması dikkat çekiyor. Shiba Inu gibi nispeten küçük sermayeli bir altcoin için oldukça fazla Büyük bir satın alma gücünün olmamasına rağmen, balinalar büyük olasılıkla ek SHIB tokenleri satmak veya satın almak için fonları yeniden dağıtıyor.

Shiba Inu teknik göstergeleri

Önceden, SHIB tokenlerinde hemen hemen her türlü volatilitenin olmaması nedeniyle, çeşitli teknik analiz araçlarını kullanmak nispeten zordu. Bu nedenle, piyasa katılımcılarının çoğu, bu fiyat hareketi tahmini ve analizi yöntemini gerektiği gibi kullanamadı.

Ancak artan oynaklık sayesinde, Göreceli Güç Endeksi ve Hareketli Ortalamalar gibi göstergeler tekrar kullanışlı hale geldi. Göstergeler tarafından sağlanan verilere göre, Shiba Inu’nun oynaklığındaki ani yükselişi, 50 ve 200 günlük çizgiler de dahil olmak üzere çeşitli hareketli ortalamaların sıkılaştırılması izledi.

RSI’ye gelince, göstergenin değeri 65’e ulaştı. Bu da tokeni “aşırı alım bölgesine” yaklaştırıyor ve genellikle fiyatın tersine çevrilmesi için bir neden haline geliyor. Yazım sırasında Shiba Inu son 24 saatte %4 fiyat artışıyla 0,00002759 dolardan işlem görüyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin