Kripto boğaları yeni plan yaparken, tasfiyeler 200 milyon doları aştı

İki majör altcoin, boğa koşusuna başlayabilir! İşte nedeni…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Popüler iki majör altcoin Uniswap (UNI) ve Chainlink (LINK) için iyi haberler var. İki kripto para birimi, listeleme geliyor. Dijital varlık yöneticisi Coinshares’in ikisini içeren ETP’leri listeleyeceğini söyledi. Bu haber iki majör altcoin, önümüzdeki günlerde büyük fiyat artışlarını gösterebilir.

CoinShares, UNI ve LINK fiyatlarını takip eden iki yeni fiziksel destekli borsada işlem gören ürünü (ETP) listeleyeceğini söyledi. ETP’ler Almanya’nın Xetra borsasında listelenecek.

Tokenlar duyuruya olumlu tepki vererek gün içi dip seviyelerinden yükseldi. 

UNI, gün içi en düşük seviyesinden 7,03$’dan %4 artışla, LINK ise yaklaşık %3 artışla 11,25$’a yükseldi ve her iki token de gün için pozitif işlem görüyor. Ancak her iki token da kripto pazarındaki daha geniş zayıflık nedeniyle Ocak 2021’den bu yana en düşük seviyelerinde işlem gördüğünü hatırlatalım.

Duyurudan sonra büyük Ethereum balinaları zaten UNI ve LINK’e yükleniyor gibi. Whalestats’tan elde edilen veriler, UNI’nin son 24 saat içinde balinalar tarafından en çok satın alınan 10 token arasında olduğunu gösterdi.

İki majör altcoin, CoinShares listelemesinde

Coinshares bir basın açıklamasında, yeni ETP’lerin bugünden itibaren listeleneceğini söyledi. Her ikisi de yıllık %1,50 yönetim ücreti alacak ve ABD doları cinsinden belirlenecek.

Yatırımcıların artık herhangi bir kripto para tutmadan iki token satın alabilecekleri göz önüne alındığında, hareketin UNI ve LINK’e fayda sağlaması bekleniyor. ETP’lerin bu yönü, kripto para birimlerini doğrudan tutmakta tereddüt eden büyük ticaret evleri için onları son derece çekici kılıyor.

ETP’ler, CoinShares’in bu yılki yedinci yeni lansmanı. Nisan ayında firma , kripto borsasıyla bağlantılı olarak FTX tokenını izleyen bir ETP başlattı. İkili daha önce yatırımcılara Solana stake ödüllerine erişim sunan bir ETP başlatmıştı.

Kurumsal ilgi, önemli bir fiyat faktörü

Tarihsel olarak, kriptoda daha yüksek miktarlarda kurumsal ticaret, fiyatlarda her zaman büyük kazançlar sağlamıştır. Bitcoin’in Kasım ayında rekor seviyelere hızlı yükselişi, Amerika Birleşik Devletleri’nde piyasaya sürülen ilk Bitcoin ETF’nin hemen ardından geldi.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin