Fiyat aralığında sıkışan Ethereum için bu seviye kilit hale geldi
Fiyat aralığında sıkışan Ethereum için bu seviye kilit hale geldi

“Hazırlığınızı yapın!” Tanınmış analist Ethereum’da yeni bir hamleyi hedefliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ethereum, son zamanlarda bazı çalkantılı fiyat hareketleriyle karşı karşıya kaldı ve 600 $’ın altındaki bölgede görülen satış baskısı, birçok durumda düşüşü zorladı.

Bu gelişme, Bitcoin ile olan yakın bağlantıları ve fiyat hareketinden dolayı ortaya çıktı. Lider kripto biriminin 19.800 doları kıramaması, ETH tarafından görülen büyümeyi de engelliyor.

Her düşüşün ardından görülen güçlü toparlanmalara rağmen, satıcılar hala son ralliyi yavaşlatmaya çalışıyor.

500 dolar beklentisi

Twitter’da @livercoin ismini kullanan bir trader yakında ayıların boğaların önüne geçeceğine inanıyor ve önümüzdeki hafta 500 doların altına düşme ihtimalinin güçlü olduğuna dikkat çekiyor.

Ethereum, son birkaç gün ve hafta boyunca, Bitcoin’in satış baskısının da onu düşürmesiyle birlikte bir miktar hareketlilik yaşadı.

Bununla birlikte, satış baskısının her akışını takiben toparlanması inanılmaz derecede olumlu oldu ve yakın vadede daha fazla artışın yakın olabileceğine işaret ediyor gibi görünüyor.

600 doların üzerine çıkıp çıkamayacağı ve bu seviyede tutunup tutunamayacağı yıl sonu hızla yaklaşırken nereye yöneleceğine dair bazı ciddi bilgiler sağlayacak.

Bir trader bazı düşüş yönlü hareketlerin yakın olduğuna inanıyor. Önümüzdeki hafta 500 $’ın altına doğru bir düşüş bekliyor.

Ethereum, 600 $ direncini tutarak ivme kazanmaya çalışıyor

Ethereum, şu anki 595 $ fiyat seviyesinden işlem görüyor.  Bu seviye ETH’nin, son birkaç gündür işlem gördüğü fiyat seviyesi aynı zamanda.

Altcoinlerin bir numarası bir gecede 570 dolara kadar düştü ve daha yükseğe çıkmasına yardımcı olan ciddi bir destek buldu.

Bununla birlikte, 600 dolarlık direnç hala yoğun ve yakın vadede yükselişini yavaşlatabilir.

Analist: ETH likiditeyi temizledikten sonra 500 doların altına gidebilir

Bir Trader yakın tarihli bir tweetinde, 600 dolarlık testin, orta vadede bazı ciddi olumsuzlukların takip ettiği bir likidite taramasına işaret edebileceğini açıkladı.

Ethereum

Bitcoin’in kısa vadeli eğilimi şüphesiz Ethereum’u etkileyecek. Bu durum kripto para biriminin yakın vadede daha fazla yükseliş görmesini zorunlu kılıyor.

bitcoinist


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin