Ünlü yönetici “trilyon dolarlık kullanım alanı var” dedi ve XRP için çarpıcı gerçeğe işaret etti
Ünlü yönetici “trilyon dolarlık kullanım alanı var” dedi ve XRP için çarpıcı gerçeğe işaret etti

Ünlü yönetici “trilyon dolarlık kullanım alanı var” dedi ve Ripple için çarpıcı gerçeğe işaret etti

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ripple’ın küresel kurumsal pazarlardan sorumlu başkanı, Bitcoin ile XRP’nin değer önerilerine ilişkin görüşlerini gündeme getiriyor.

Kullanım durumları

Barron’s ve Grayscale’in son hamleleri sonrası  yeni bir röportajda Breanne Madigan, kripto para piyasalarına giren kurumsal yatırımcıların sayısının arttığını ve alana yatırım yapmak isteyen herkesin kullanım durumlarını ve faydayı düşünmesi gerektiğini söylüyor.

Madigan, BTC’nin altınla rekabet eden bir değer deposu olarak potansiyel büyümesini vurguluyor ve XRP’nin yüksek aktarım hızı ve düşük maliyetinin ona küresel ödemeler piyasasında trilyon dolarlık bir kullanım durumu sağladığını söylüyor.

Bu nedenle, yeni gelen insanlar için birkaç ayrı kripto varlığına bir göz atılması gerekliliğini vurguluyor. Badigan kripto para biriminlerinin yararları, temel değer önerileri, hangi sorunu çözdükleri gibi konuların anlaşılması gereken konular olduğunu belirterek bu piyasaya iyi bakılması gerektiği üzerinde duruyor.

Piyasa fırsatı

Örneğin, kapana kısılmış sermaye nedeniyle yapılan ödemelerde, XRP’nin dijital bir varlık olarak çözdüğü milyarlarca ve hatta trilyonlarca dolarlık piyasa fırsatı var. XRP’nin orada değer yaratmak için bir itici güç olduğunu göreceksiniz. Badigan bu noktada şu yorumu yapıyor:

“Bitcoin için, altının piyasa değerine bakın ve Bitcoin’in piyasa değerine bakın. Hala gidilecek yer var, ancak burası ile Bitcoin için bir zirve gördüğümüz zaman arasında fiyat aralığında dalgalanma olacak mı? Kesinlikle. Genel görüşüm, bu piyasanın hala çok erken aşamalarında olduğumuz. Büyük kurumsal yatırımcıların ve büyük Fortune 500 şirketlerinin gelip hazine rezervlerini Bitcoin’e ve diğer kripto varlıklarına yatırdığını görmek çok umut verici olsa da, bunların hepsi aynı zamanda gurur verici, ancak tek tek paralarda kısa vadeli dalgalanma olacak. ”

Portföy tahsisi

Portföy tahsisi söz konusu olduğunda Madigan, yatırımcılara tipik olarak %50 kısa vadeli araçlardan ve %50 uzun vadeli varlıklardan oluşan bir portföy olarak tanımlanan bir halter stratejisi kullanmalarını önerdiğini söylüyor.

“Sabırlı olabilenler için, pek çok yatırımcının istediği ve uzun vadeli değer yaratmaya çalıştığı bir halter stratejisi diyebilirim. Tahsisatınızın bir kısmını alandaki en umut verici şirketlerin bazılarında hisse alımına yatırın ve bakın. Bu tür bir zaman çizelgesi ufkuna yatırım yapabilirseniz, yedi ve on yıllık getirilere odaklanabilirsiniz. Ardından, tahsisatınızın diğer kısmını alın ve üç veya beş ya da doğru sayı olanı seçin ve gerçekten arkasında bir hikaye gördüğünüz, değer önerisini anladığınız ve çözmekte olduğunuz sorunu anladığınız birkaç kripto varlığını alarak yatırımınızı çeşitlendirin.”

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin