ADA

Haziran ayı Cardano fiyat tahmini: ADA fiyatı 0.3 dolara geri dönecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Haziran başındaki aşırı düşüşün ardından ADA fiyatı 0,24 doların üzerinde yatay bir seyir izledi. Bir hafta boyunca kripto para fiyatı iki önemli yatay seviye olan 0,3 dolar ve 241 dolar arasında kaldı ve bu da dar bir aralığın oluştuğunu gösteriyor. Döviz piyasası duyarlılığı kararsız kalmaya devam ederken yukarıda belirtilen seviye bu madalyonun yakın gelecekteki potansiyelini tahmin etmek için kullanılabilir.

Cardano coin günlük grafik

Bir üçgen formasyonunun etkisi altında ADA fiyatı patlayıcı bir hareketten önce yüksek dalgalanmaya tanık olabilir. Üçgen formasyonu arasındaki alan yeni gelenler için ticarete kapalı bir bölge olarak kalır. ADA coindeki gün içi işlem hacmi 134,5 milyon dolar olup yüzde 37’lik bir kayba işaret etmektedir.

ADA
Kaynak: Tradingview

Mevcut konsolidasyonun ortasında, ADA fiyatı 4 saatlik zaman dilimi grafiğinde simetrik bir üçgen formasyonunun oluşumunu gösteriyor. Basın saatine göre ADA fiyatı 0,266 dolardan işlem görüyor ve iki yakınsak trend çizgisi içinde rezonansa girmeye devam ediyor.

Teorik olarak bu üçgen formasyon genellikle madeni para fiyatı hâkim eğilime devam etmeden önce kısa bir kırılma sunar. Bu nedenle daha yüksek bir olasılıkla, destek trend çizgisinin altındaki bir kırılma, satış baskısını hızlandıracak ve fiyatı yüzde 9 oranında 0,24 dolarlık alt desteğe düşürecektir.

10 Haziran’da ADA fiyatı, 0,24 dolarlık destekte uzun kuyruklu bir ret mumu gösterdi ve bu seviyenin güçlü bir birikim bölgesi ve trendin tersine dönmesinin önemli bir noktası olduğunu gösterdi.

Cardano ADA fiyatı 275 dolara ulaşacak mı?

Cardano fiyatının daha yüksek zeminleri geri kazanması için alıcıların üçgen modelinin genel trend çizgisini aşması gerekiyor. Bu kırılma, alıcılara fiyatları daha yüksek seviyelere çıkarmak ve 253 dolarlık acil yatay dirence meydan okumak için sağlam bir sıçrama tahtası sunabilir.

ADA

Bollinger Bandı: Bollinger bandı göstergesinin bantları, yakın bir kırılma fırsatına yol açabilecek sıkışmış momentumu yansıtıyor.

Göreceli Güç Endeksi: Yükselen RSI eğimi, genel trend çizgisinin üzerinde bir kırılmanın olası olduğunu gösteren yükselişteki temel yükseliş momentumunu yansıtıyor.

coingape 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin