Binance

Binance SEC davasında son gelişmeler: Binance CEO’su Zhao yardım talebine yanıt verdi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Binance CEO’su Changpeng “CZ” Zhao, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’ndan (SEC) yakın zamanda gelen ve müşteri fonlarının dondurulmasıyla sonuçlanabilecek acil yardım talebinin dostane bir şekilde çözüme kavuşturulmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Taraflar rıza emri üzerinde anlaştı

CZ, Binance’in son zamanlarda karşılaştığı zorluklara ve düzenleyici engellere rağmen şirketin faaliyetlerini sürdürme konusundaki kararlılığının altını çizdi. Kullanıcı fonlarının kripto para borsası ile ilgili tüm hizmetlerde güvenli ve emniyetli olduğunu ve gelecekte de öyle kalacağını vurguladı.

Kripto para borsası, düzenleyici inceleme sırasında kullanıcı fonlarının güvenliğine ve emniyetine sürekli olarak öncelik vermiş ve ilgili tüm platformlarda güçlü güvenlik önlemlerini uygulamaya koymuştur.

Haber, ABD Columbia Bölge Mahkemesi Yargıcı Amy Berman Jackson’ın 17 Haziran’da kripto para borsası ve SEC arasındaki “Önerilen Anlaşma ve Rıza Emri”ni onaylamasının ardından geldi.

Borsa ile bağlantılı tüm fiat para ve kripto para varlıklarını belirli bir tarihe kadar “ülkesine geri göndermesi” emredildi. Anlaşma ayrıca kripto para borsasının küresel çalışanlarını sınırlandırarak soğuk ve sıcak cüzdanlar da dâhil olmak üzere herhangi bir cüzdanın özel anahtarlarına erişmelerini yasaklıyor.

Binance.US ve SEC arasındaki rıza emri ve varlıkların ülkelerine geri gönderilmesi anlaşması, borsanın varlıklarının dondurulmasını önlerken, daha fazla şeffaflık ve kontrol sağlayarak dünyanın en büyük borsasının faaliyetlerine devam etmesine olanak tanıyacak.

SEC, Binance.US’ye karşı acil durum emri istiyor

Düzenleyici kurum daha önce 17 Haziran’da yaptığı bir basın açıklamasında Binance.US’ye ait fonların dondurulmasını ve kullanıcılarına ait varlıkların iade edilmesini talep eden bir acil durum önergesi sunmuştu.

Binancee U.S

SEC, müşterinin varlıklarını koruma ve herhangi bir yargı için mevcut varlıkların kaybını önleme girişiminin arkasındaki motivasyon olarak borsanın iddia edilen yasadışı eylemlerini gösterdi. Bu hamle aynı zamanda SEC’in davasında adı geçen sanıkların önemli kayıtları yok etmesini değiştirmesini ya da gizlemesini engellemeye yönelikti.

Dosyalama, SEC’in kripto para borsası ve CEO’su Changpeng Zhao aleyhindeki şikayetini takip ediyor. Ajans, diğer şeylerin yanı sıra müşteri fonlarını karıştırmak ve düzenleyicilerden kaçınmakla suçlayarak en iyi kripto para borsasına karşı 13 sivil şikâyette bulundu.

crypto.news


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin