featured

Harmony (ONE) hakkında yeni gelişmeler! Altcoin fiyatı nasıl etkilenecek?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasında yakından takip edilen altcoin’lerden bir tanesi olan ONE, Bitrue’s Power Piggy’de işlemlere açıldı.

Bitrue (BTR), özellikle XRP topluluğu arasında popüler olan çok ürünlü bir kripto para ekosistemidir. Şimdi ise büyük bir güncellemenin ayrıntılarını, hisse senedi gösterge panosu araçlarında paylaşıyor.

Bitrue (BTR), Power Piggy’sine Harmony (ONE) ekliyor

Bitrue (BTR) platformu tarafından paylaşılan resmi duyuruya göre, staking programı Power Piggy, artık Harmony’nin yerel token’ı olan ONE’ı destekliyor.

ONE yatırımcıları artık %7 yıllık yüzde oranıyla (APR) stake edebilirler. Bu eklemeyle, Bitrue’s Power Piggy’de stake için kullanılabilen net token sayısı 60’ı geçmiş durumda.

BTR token sahipleri için APR seviyesi %8,4’e yükseltilebilir. Harmony stake etmekte ilk aşama için tahsis edilen net ödül miktarı beş milyon adet ONE olarak belirlenmiştir.

ONE

Power Piggy’de önceden belirlenmiş kilitlenme süreleri olmadan minimum 10 ONE stake edilebilir.

Yükseltilmiş APR girişimi 4 Mart tarihinde başlayacak

Bitrue’s Power Piggy, kripto varlıklarının stake edilmesi için tek noktadan kullanıcı dostu bir kontrol panelidir. Kullanıcıların Bitrue’nun gözetiminde çeşitli paraları stake etmesi ile periyodik ödüller kazanmalarını sağlar.

Program 2019’un 4. çeyreğinde yürürlüğe girdi.

Harmony fiyatı nasıl etkilenecek?

Ancak burada asıl odaklanılması gereken konu kripto para biriminin fiyatının bu yeni gelişmeden nasıl etkileneceğidir. Kripto para piyasasında yaşanan düşüşün ardından fiyatlar bir süredir oldukça durgundu. Geçtiğimiz haftaki toparlanma hareketlerinin ardından ONE, bu yazının yazıldığı sırada 0,1587 dolardan işlem görüyor. Altcoin için olumlu görünen bu gelişmenin fiyata nasıl etki edeceğini önümüzdeki günlerde göreceğiz.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin