Ethereum fiyat tahmini: Ether, barış görüşmeleri öncesinde ne yapıyor?

Ethereum fiyat tahmini: Barış görüşmeleri öncesinde son durum

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto piyasası bugün Ukrayna ile Rusya arasında yapılacak olan barış görüşmelerine odaklanmış durumda. Varlıklar çıkacak olan sonuca göre fiyatlanmayı düşünüyor. Bu durum Ethereum içinde geçerli. Altcoinlerin lideri, barış görüşmeleri öncesi, 2.900 dolar civarında yer alıyor. Ethereum fiyat tahmini için olası gelişmeler neler? 

Ether fiyatı, uzun vadeli düşüş trendi daha da uzatıyor. Bu uzama 3 Mart Perşembe gününde de düşmeye devam ediyor. ETH güne daha düşük bir açılış yaparak başladı. Ancak oturumun en yüksek seviyesini 2.972 dolardan test etmek için hızlı bir şekilde toparlandı. Bununla birlikte, ralli, kritik 2.900 dolarlık işareti kırmak için hızla söndü. 

ETH/USD gün için %1,56 düşüşle 2.900 dolardan el değiştiriyor. İkinci en büyük kripto para biriminin 24 saatlik işlem hacmi CoinMarketCap’e göre 345.782.416.688 $ seviyesinde.

Ethereum fiyat tahmini: ETH daha da düşmek için hazırlık mı yapıyor?

Ethereum (ETH) fiyatı, Çarşamba gününden bu yana %4’ten fazla düştüğü için kritik 3.000$ seviyesini koruyamadı. Mevcut fiyat hareketi, boğaların varlıktaki yukarı yönlü momentumu sürdürmekle ilgilenmediğini gösteriyor. Bu da ayılar için daha çok fırsat anlamına gelebilir. Ethereum fiyat tahmini için iştahsız bir bekleyiş oluşabilir.

Bir önceki seansta bir ‘Doji’ şamdanının ve ardından kırmızı şamdanların oluşumu, mükemmel bir düşüş ‘Akşam yıldızı’ formasyonu bulunuyor. Akşam yıldızı modeli, fiyatın yükselen bir ivme ile yükseliş eğiliminde olduğu ya da yatırımcılar arasında güven eksikliği olduğu zaman oluşur.

Son olarak, Ethereum fiyatı 2.300$’da yer alan Şubat dip seviyelerini tekrar görebilir. Alternatif olarak, satın alma baskısındaki bir canlanma görülürse, en azından kısa vadede düşüş görünümünü olumsuz etkileyecek. Bu da ilk direnç engeli olan en yüksek seviyesi 3.045 dolara girişini sağlayabilir.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin