featured

Guru analist, büyük sıçrama bekliyor: Altcoin için yeni ATH yolda mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Popüler bir kripto analisti, Ethereum (ETH) rakibini ele aldı. Herkesin yakından bildiği altcoin için öngörüsünü takipçileriyle paylaştı. Son günlerin haber bültenlerini süsleyen kripto para birimi için yeni ATH söylentileri de çoğaldı.

Guru analistin radarındaki varlık, Terra’nın LUNA’sı. Analist, 33 saat içinde %25 artış sağladıktan sonra tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşma yolunda olduğunu söylüyor.

Yeni bir YouTube videosunda, finans kanalı InvestAnswers’ın sunucusu abonelerine Terra’nın (LUNA) 76$’da güçlü desteğini koruduğunu belirtti. Dalgalı pazarda mükemmel giriş noktalarına sahip olduğunu da vurguladı.

Analist, büyük sıçrama beklediği altcoin için LUNA’yı seçti

InvestAnswers sunucusu, piyasa değerine göre üçüncü en büyük stablecoin haline gelen Terra’nın istikrarlı parası TerraUST (UST) artan popülaritesi arasında LUNA’nın ne kadar yükselebileceğini tahmin ediyor. Guru analist, altcoin için şunlara dikkat çekti:

“Luna tam olarak 50 günlük hareketli ortalamada 93-94 dolar civarında. 110-120 dolara kadar gitmeliyiz. Ayrıca piyasa değerine göre üçüncü en büyük stablecoine sahip.”

Bitcoin hakkındaki düşünceleri

Bitcoin’e gelince analist, piyasa değerine göre önde gelen kripto varlığının, fiyat hareketi açısından BTC ile ABD doları endeksi (DXY) arasındaki korelasyona bağlı olarak yükselebileceğini söylüyor. Analist,

“Büyük bir DXY rallisinin ardından Bitcoin fiyatı yükseliyor. Sonuç doğru çıkıyor. DXY ateşlemesinden sonra, Bitcoin daha sonra ateşler ve devam eder.

Haziran 2020’de gördük. 2021 yazında büyük satış yaşadık. Şu anda büyük bir dolar endeksi rallisi var. Bu, son beş yılda türünün üçüncüsü. Daha önce sadece üç kez oldu. Her gerçekleştiğinde, ardından toparlandık. Bu da bir başka çok yükseliş göstergesi.”

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin