Son günlerin yıldız altcoin'i geri çekilme sinyali veriyor! Takip edilecek seviyeler
Son günlerin yıldız altcoin'i geri çekilme sinyali veriyor! Takip edilecek seviyeler

Son günlerin yıldız altcoin’i geri çekilme sinyali veriyor! Takip edilecek seviyeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto piyasasında süregelen belirsizliğe rağmen, Terra (LUNA) altcoin geçen hafta en çok kazananlardan oldu. LUNA fiyatı 47,3 dolardan %102’lik bir büyüme kaydetti. Bununla birlikte, LUNA boğaları son birkaç gündür genel direnci kırmak için mücadele ediyor. Alıcılar rallilerine devam etmeden önce olası bir geri çekilme sinyali veriyor.

Ayrıca, LUNA çizelgeleri çoklu fiyat reddetme mumları ve 92 dolarda azalan hacim aktivitesi gösteriyor. Bu göstergelere satıcıların güçlü bir savunma oluşturduğunu gösteriyor. Ayılar altcoini bu direncin altında tutarsa, satış baskısı hızlanır ve onu daha düşük seviyelere düşürür.

LUNA için kritik seviyeler

  • LUNA, 92 dolar direncinde birkaç yüksek fiyatı reddediyor.
  • 20 ve 50 günlük DMA yükseliş geçişini tamamladı.
  • LUNA’daki gün içi işlem hacmi, %19,9’luk bir kayıpla 4.6 Milyar dolardır.

TradingView Chart

Altcoin fiyat toparlanması, 92 dolara ulaşmadan önce 61,6 dolar ve 77 dolarlık iki önemli direnci düşürdü. Alıcılar da bu direnci kırmaya çalışıyorlar ancak Rusya ve Ukrayna müzakeresinin ikinci aşaması, piyasadaki yükseliş eğilimini bastırdı.

Beklenen geri çekilme, altcoin 77 dolarlık desteğe düşürebilir. Bununla birlikte, oluşan %20’lik kaybı (61 dolar) daha tehdit edebilir. Ayrıca, LUNA alıcıları, boğaların ayıdan kontrolü ele geçirebileceği 61 dolar ve 50 günlük EMA’nın birleştiği noktada güçlü destek bekleyebilirler.

Direnç seviyeleri: 92 dolar ve 100 dolar

Destek seviyeleri: 45 dolar ve 45,6 dolar

4 saatlik Göreceli Güç Endeksi’ndeki (73) negatif sapma, 92,8 dolardan aşağı yönlü bir dönüşü destekliyor. Ancak toparlanma rallisi 20, 50 ve 100 DMA’nın üzerine çıkarak alıcıların üstünlüğün olduğunu gösterdi. Ayrıca, 20 ve 50 DMA’nın yükseliş geçişi, tutuşlarını güçlendirebilir.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin