Grayscale SEC davasını kazandı: Bitcoin yükselişi başladı!
Grayscale SEC davasını kazandı: Bitcoin yükselişi başladı!

Grayscale, SEC davasını kazandı: Bitcoin yükselişi başladı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para varlık yöneticisi Grayscale, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonuna karşı büyük bir zafer kazandı.

D.C. Devre Temyiz Mahkemesi Yargıcı Neomi Rao, dönüm noktası niteliğindeki bir kararında, “Grayscale’in teklifinin reddedilmesinin keyfi ve kaprisli olduğunu, çünkü Komisyon’un benzer ürünlere yönelik farklı muamelesini açıklamayı başaramadığını” belirtti.

En büyük kripto para birimi olan Bitcoin’in fiyatı, kararın ardından 27.000 doların üzerine çıkmayı başardı. Lider kripto para, Bitstamp borsasında gün içi en yüksek seviyesi olan 27.740 dolara ulaştı. Kararın ardından Coinbase gibi büyük kripto şirketlerinin hisseleri de yükselişe geçti.

Grayscale’in Ripple davasında yakın zamanda alınan bir kararın ardından SEC’e karşı bir galibiyet elde etmesinin yaygın olarak beklendiğini belirtmekte fayda var.

Michael Sonnenshein tarafından yönetilen şirket, kararı Amerikalı yatırımcılar için “ileriye doğru muazzam bir adım” olarak nitelendirdi.

Beklentileri yönetmek

Ancak önde gelen ETF uzmanı James Seyffart’ın belirttiği gibi karar, Grayscale’in GBTC ürününün otomatik olarak bir ETF’ye dönüştürüleceği anlamına gelmiyor. Bununla birlikte, karar potansiyel olarak ABD’de ilk spot Bitcoin ETF’nin önünü açabilir.

ETF sektörünün bir diğer önemli sesi olan Eric Balchunas da, spot Bitcoin ETF’nin bir anlaşmaya varılmasından önce “çözülmesi” gereken şeyler olduğunu söyledi.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin