Genel piyasa izlemesi: FOMC toplantısı öncesinde varlıklar alım fırsatı mı oluşturuyor?
Genel piyasa izlemesi: FOMC toplantısı öncesinde varlıklar alım fırsatı mı oluşturuyor?

Genel piyasa izlemesi: FOMC toplantısı öncesinde varlıklar alım fırsatı mı oluşturuyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasası, önümüzdeki hafta yapılacak FOMC toplantısı öncesinde Cuma günü yüksek işlem hacmi gördü. Bitcoin (BTC) %2,21 artarak 29.507 dolara yükselirken, Ethereum (ETH) 1.900 dolar seviyesinin üzerinde işlem gördü. Son 24 saatteki BTC hacmi ise yaklaşık 22.95 milyar dolar olarak gerçekleşti ve %35,61 düşüş kaydetti.

CoinSwitch Kripto Ekosistem Lideri Parth Chaturvedi, “BTC son 24 saatte %2 artışla 29.500 dolar aralığında işlem görüyor. Bu durum, bankacılık sektöründeki huzursuzluğun yeniden ortaya çıkması ve ABD’nin ekonomik büyümesinin yavaşlaması nedeniyle gerçekleşmiştir.”

DeFi ve stablecoin hacimleri de artıyor!

Küresel kripto para piyasası değeri son 24 saatte %1,71 artarak 1.21 trilyon dolar civarında işlem gördü. DeFi’deki toplam hacim şu anda 3.65 milyar dolar, yani toplam kripto pazarının 24 saatlik hacminin %7,88’ini oluşturuyor. Tüm stablecoinlerin hacmi ise şu anda 40.51 milyar dolar ve bu, toplam kripto pazarının 24 saatlik hacminin %87,47’sine denk geliyor.

Dünyanın en büyük kripto para birimi olan Bitcoin’in piyasa değeri 571 milyar dolar civarındaydı. CoinMarketCap’e göre Bitcoin’in hakimiyeti, gün içinde %0,31 artışla şu anda %47,10 seviyesinde.

Unocoin’in CEO’su Sathvik Vishwanath, “Bitcoin son 24 saatte %2,5 artarak 29.600 dolardan işlem görüyor. Bitcoin bu seviyeyi kırarak bir sonraki direnç seviyesi olan 30.000 dolara ulaşabilir. Bu durum, 30.800 dolara kadar alım fırsatları sunabilir.”

economictimes


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin