Ethereum için gelecekteki fiyat tahminleri: Uzmanlar bu seviye kadar yükselebileceğini öngörüyor!
Ethereum için gelecekteki fiyat tahminleri: Uzmanlar bu seviye kadar yükselebileceğini öngörüyor!

Ethereum (ETH) için gelecekteki fiyat tahminleri: Uzmanlar bu seviye kadar yükselebileceğini öngörüyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto ve fintech uzmanları, Finder’ın en son tahmin raporunda Ethereum (ETH) için gelecekteki fiyatlar hakkında fikir beyan etti. Raporda, Shapella yükseltmesi de dahil olmak üzere öngörülen fiyatlar bir tartışma konusu oldu.

Ankete katılan panelistlerin %21’i, Shapella’nın uygulanmasının ardından Ethereum ağının potansiyel merkezileşmesi konusundaki endişelerini dile getirdi. Ayrıca, ankete katılan profesyonellerin yarısı, yükseltme ışığında projenin düzenleyici incelemesinde bir artış olmasını bekliyordu.

Uzmanlar 14.814 dolara kadar yükselebileceğini tahmin ediyor

Finder uzmanlarının çoğunluğu, Ethereum’un bu yıl yaklaşık 2.758 dolarlık bir zirveye ulaşacağını, ancak yıl sonuna kadar birim başına 2.342 dolar aralığına düşeceğini tahmin ediyor. Panelistlerin görüşleri ile ilgili olarak, katılımcıların %53’ü şu anda Ethereum alımını tavsiye ederken, %13’ü satma zamanının geldiğini söyledi. Panelistlerin geri kalan %33’ü Ethereum’a tutunmayı ve uygun anı beklemeyi önerdi.

Brighton Üniversitesi’nde öğretim görevlisi olan Paul Levy, Ethereum’un 2023’ün sonunda 2.200 dolara ulaşacağını düşünüyor. Levy, yatırımcıların Ethereum’un gelecekteki potansiyeline inandıklarını savunuyor.

Finder.com’daki uzmanlar, Ethereum’un 2025’in sonunda 5.491 dolara ulaşacağına inandıklarını ifade ettiler. Ayrıca, tek bir Ethereum biriminin 2030’a kadar 14.814 dolara kadar yükseleceğini tahmin ettiler. Yıl sonuna kadar birim başına 2.342 dolarlık tahmine rağmen, bazı panelistler Ethereum’un gelecekteki beklentileri konusunda daha iyimser olduklarını ve fiyatların daha da yüksek olmasını beklediklerini söylediler.

Youhodler’in CEO’su Ilya Volkov da yıl sonu için birim başına 2.600 dolarlık bir fiyat tahminiyle oldukça iyimser görünüyor. Volkov, “Ethereum, BTC ile ilişkili olmaya devam edecek ve uzun vadede fiyat artışına devam edecek” dedi. Finance Magnates’te kıdemli bir analist ve editör olan Damian Chmiel ise yıl sonuna kadar Ethereum’un 3.000 dolara ulaşacağını öngörüyor.

“Üç bin dolar seviyesi, sadece bir yıl önceki fiyatlara dönüş, spekülatif bir boğa koşusundan uzak ve varlığın daha dürüst ve temel bir değerlemesine izin veriyor.”

news.bitcoin


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin