Gemini duyurdu: Banka kartıyla kripto para satın almak artık mümkün
Gemini duyurdu: Banka kartıyla kripto para satın almak artık mümkün

Gemini duyurdu: Banka kartıyla kripto para satın almak artık mümkün

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Gemini, resmi Twitter sayfasında kullanıcıların artık Gemini’de kripto satın almak için banka kartlarını kullanabileceklerini duyurdu. Kullanıcıların artık böylesine rahat bir yöntemle para yatırabilecek olması, kripto para endüstrisinin benimsenmesi yolunda önemli bir adım olabilir.

Bu yeni olanaktan yararlanmak isteyen kullanıcılar Gemini hesaplarına web sitesi veya mobil uygulaması aracılığıyla giriş yaparak ardından banka kartını ekleyebiliyor. Sonrasında banka kartı GBP (Pound), USD (ABD doları), HKD (Hong Kong doları), AUD (Avustralya doları) ve CAD (Kanada Doları) gibi desteklediği herhangi bir itibari para birimini kullanarak kripto satın almak için kullanılabilecek.

Gemini tüm Mastercard ve Visa banka kartlarını kabul edecek

Gemini, tüm Mastercard ve Visa banka kartlarını kabul edeceklerini belirtti. Ancak şu anda ön ödemeli kartlar ve kredi kartları kabul edilmiyor.

Banka kartlarının yanı sıra, kullanıcıların banka havalesi ve ACH banka havalelerini kullanarak hesaplarına para yatırmalarına da izin veriliyor.

Gemini, web sitesindeki bir blog gönderisinde, banka kartlarının entegrasyonunun Gemini’yi daha güvenilir, basit ve kullanımı daha güvenli hale getirme hedeflerine ulaştıracağından bahsetti. Blog gönderisinde, kullanıcıları için kripto yolculuklarında daha iyi bir deneyim oluşturmak için çalışmaya devam edeceklerini eklediler.

Gemini, kullanıcıların kripto portföylerini oluşturmak için kullanabilecekleri güvenli ve basit bir platform olarak faaliyet gösteriyor. Ayrıca platform, kullanıcıların kripto para birimlerini satmasını, satın almasını ve saklamasını kolaylaştırıyor. Şirket artık İngiltere’de lisanslı ve buradaki kullanıcılar GBP cinsinden kripto alıp satabiliyorlar.

Bu arada ABD başkanlık seçimleri yaklaşırken Bitcoin fiyatı üzerinde nasıl bir etkiye sahip olacağını merak ediyorsanız buradaki yazımızı inceleyebilirsiniz.

cryptonewsz


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin