featured

Kripto para piyasasında yaşanan kayıplardan sonra hızla yükselebilecek 3 önemli altcoin…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Geçtiğimiz hafta kripto para piyasasında Litecoin (LTC), Ripple (XRP) ve Stellar (XLM) dâhil olmak üzere birçok altcoinin piyasa değerinde ciddi bir düşüş yaşadı.

Bununla birlikte son gelişmeler bu altcoinlerin toparlanma belirtileri gösterdiğini ve piyasa değeri ile gerçekleşen değer ölçümlerinin birçok yatırımcının şu anda önemli kayıplarla karşı karşıya olduğunu ortaya koymaktadır. Bu eğilim potansiyel olarak önümüzdeki hafta boyunca devam edebilir.

Düşüşten sonra toparlanmaya başlayan 3 altcoin

Genellikle Bitcoin’in altınının gümüşü olarak adlandırılan Litecoin, tarihsel olarak Bitcoin’in fiyat hareketleriyle bir korelasyon sergilemiştir. Bitcoin son düşüşünden kurtulursa Litecoin de yenilenen yatırımcı ilgisinden faydalanabilir.

altcoin

Ripple (XRP) ve Stellar (XLM) dijital para birimleri olmanın ötesinde kendi benzersiz kullanım durumlarıyla kripto para birimi alanında yerleşik oyunculardan bazılarıdır. Ripple’ın sınır ötesi işlemleri kolaylaştırmaya odaklanması ve Stellar’ın bankasızlar için finansal katılımı sağlama misyonu hem bireysel yatırımcıların hem de kurumların ilgisini çekmiştir.

Potansiyel kademeli toparlanma

Mevcut piyasa değeri ile dolaşımdaki tüm kripto paraların toplam gerçekleşmiş değerini karşılaştıran piyasa değeri – gerçekleşmiş değer metriği, uzun vadeli yatırımcıların kâr durumuna ilişkin fikir vermektedir.

Bu metrik, yatırımcıların önemli ölçüde düşüşte olduğunu göstermeye devam ederse zararına satış yapmakta tereddüt edilmesine yol açabilir ve potansiyel olarak kademeli bir toparlanmaya katkıda bulunabilir.

Sonuç:

Kısa vadeli dalgalanma kripto para piyasasının karakteristik özelliği olsa da makroekonomik olaylar, düzenleyici gelişmeler ve teknolojik ilerlemeler dâhil olmak üzere çeşitli faktörlerin bu eğilimleri etkilediğini unutmamak önemlidir.

Tüccarlar ve yatırımcılar, son derece dinamik bir ortamda bilinçli kararlar verebilmek için bu faktörler hakkında bilgi sahibi olmalıdır. Hafta ilerledikçe piyasa hareketlerini takip etmek ve bu altcoinlerin performansını izlemek, toparlanma eğiliminin gerçekten devam edip etmeyeceğine dair daha net bir resim sağlayacaktır.

nulltx


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin