featured

Terra Luna Classic, L1TF v2.2.0 yükseltmesine hazırlanıyor: LUNC fiyatı ivme kazanacak mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Terra Luna Classic geliştiricisi, L1 Terra Classic Task Force (L1TF) zincirin v2.2.0 çekirdek yükseltmesinde ilerleme kaydedildiğini duyurdu. Yükseltme, ana ağın eylül ayından itibaren yayına girmesi beklenmeden önce bir hafta boyunca rebels-2 ağında test edilecek. Bu arada LUNC ve USTC tokenleri yukarı yönlü bir hareket için ivme kazanıyor.

Terra Luna Classic v2.2.0 çekirdek yükseltmesi neleri kapsıyor?

L1 Terra Classic Task Force (L1TF) geliştiricisi Vinh Nguyen, geliştirici grubunun 8-21 Ağustos tarihleri arasında Sprint 2’yi başarıyla tamamladığını açıklamak için X’e gitti. Ekip çekirdek v2.2.0 ilk sürümünü (rc1) yayınladı ve geriye dönük uyumluluğu sağlamak için rebels-2 test ağında ön uç, sözleşme ekipleriyle birlikte çalışacak.

Terra

Rapora göre cosmos SDK’nın SDK 46’ya yükseltilmesi, tendermint’in CometBFT’ye geçişi, IBC-go’nun v6’ya geçişi ve wasmd dâhil olmak üzere v2.2.0 çekirdek yükseltmesi için kod çalışmaları tamamlandı.

“Mainnet yükseltmesinin 3. sprintin sonuna kadar gerçekleşmesini bekliyoruz. Dahası oracle ve yüzde 20 VP limit mantığını çatallı cometbft ve cosmos – sdk’dan core’a taşıma olasılığını araştıracağız. Bu, terra – classic’in kanonik cometbft ve cosmos – sdk kullanmasına izin verecek ve bu da bakım çabasını büyük ölçüde azaltacaktır.”

L1TF ayrıca her blokta daha fazla LUNC basılmaması için zinciri durduran LUNC sınırı önerisini de inceledi. Bununla birlikte delegatörler, doğrulayıcılar ve topluluk havuzu için birincil gelir kaynağıdır. L1TF, zincire zarar verebileceği için bu değişiklikten kaçınılmasını önermektedir.

Buna ek olarak USTC takas işleyişini de etkileyecektir. LUNC sınırlandırılırsa USTC takası sırasında bir tüccara LUNC verilmeyecektir. L1TF ayrıca topluluğa ait Station, Finder ve cüzdan ile ilgili gelişmeleri de takip etmektedir.

LUNC fiyatı ivme kazanıyor!

Terra Luna Classic ve USTC fiyatları, daha geniş kripto piyasasındaki son satışlar nedeniyle son düşüşten sonra toparlanarak yukarı yönlü ivme kazanıyor.

LUNC fiyatı son 24 saatte yüzde 1 düştü ve fiyat şu anda 0,000065 dolardan işlem görüyor. 24 saatin en düşük ve en yüksek fiyatı sırasıyla 0,0000638 ve 0,0000663 dolar. Bu arada USTC fiyatı son 24 saatte yaklaşık yüzde 5 artarak 0.013 dolardan işlem görüyor. 24 saatin en düşük ve en yüksek değerleri sırasıyla 0,0126 ve 0,0137 dolar.

coingape

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin