featured

GALA balinaları yüzde 90’lık ralliden sonra şaşırtıcı hareketler yapıyor: Fiyat yükselişe devam edebilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde metaverse coin’lerden bir tanesi olan GALA, son zamanların parlayan yıldızlarından bir tanesi oldu. Fiyat, son 48 saat içinde %90 oranında bir yükseliş kaydederek grafiklerini yeşile boyadı. Yine de altcoin, tüm zamanların en yüksek seviyesine hâlâ %750’lik bir uzaklıkta bulunuyor.

Balina adresleri son on günde 30 milyonun üzerinde GALA tokenı sattı. Yatırımcıların yaklaşık %50’si hâlâ kayıpta ve daha fazla yükseliş bekliyor. Yine de altcoin’in umut vadeden performansı yatırımcılar arasında heyecan yarattı. Fiyatın iki gün içinde %90’ın üzerinde değer kazanmasıyla GALA, boğa piyasasının en etkileyici yükselişlerinden bir tanesi kaydetmeyi başardı.

Uzun vadeli yatırımcıların büyük bir kısmı kârda gözüküyor. Ancak hâlâ zararda olan adres sayısı da hiç azımsanamayacak kadar fazla olduğu için gözde metaverse coin’den daha iyi bir performans bekleniyor. Peki GALA, önümüzdeki günlerde nasıl bir performans gösterecek?

GALA yatırımcıları daha fazla yükseliş bekliyor

Gala fiyatının 0,076 dolar seviyesine dokunmasına olanak sağlayan son yükseliş, yatırımcıların yaklaşık %48’ini mutlu etti. Çünkü bu yatırımcılar, ellerindeki tokenları işlem fiyatının altında bir seviyeden satın almışlardı. Ancak diğer yatırımcılar için durum böyle değil.

Ellerinde GALA tokenı tutan yatırımcıların neredeyse %50’si şu anda zararda. Çoğunluğu da gerçekleşmesi oldukça zor olan bir ralliyi bekliyor. Bunun nedeni bu yatırımcıların çoğunun, ellerindeki tokenları tüm zamanların en yüksek seviyesine yakın bir yerden satın almasıdır. Bu da kâra geçebilmeleri için fiyatta en az %750 oranında bir artış gerçekleşmesi gerektiği anlamına gelmektedir.

Genel olarak, bu kripto para biriminin son performansından da anlaşılabileceği gibi sağlam bir yükseliş daha fazla büyümenin öncüsü olur. Ancak bu sefer durum böyle olmayabilir. En önemli gruplardan biri olan balinalar şimdiden kârlarını realize etmeye ve ellerinde tuttukları tokenların bir kısmını satmaya başladı. Balinaların hareketleri, bir kripto para biriminin fiyat performansına yön verebilme gücüne sahip olduğu için bu oldukça kritik bir gelişmedir.

100,000 ila 10 milyon arasında GALA tokenına sahip olan adresler, on gün içinde 30 milyonun üzerinde token sattı. Bu satışların çoğu Gala fiyatının artmaya başladığı dönemde yoğunlaştı ve bu da sonraki rallileri mutlak bir satış olayı hâline getirdi.

GALA balina hareketleri

Üstelik altcoin sahiplerinin elde ettiği kâr, Kasım 2021’den bu yana tanık oldukları en yüksek kârdır. Piyasa Değerinin Gerçekleşen Değere (MVRV) oranı, yatırımcıların bir varlığı satın aldıktan sonraki ortalama kâr veya zararını değerlendirmek için kullanılır. Spesifik olarak 30 günlük MVRV, bir önceki aydaki alımlardan elde edilen kazanç veya kayıpları yansıtmaktadır.

Gala için bakıldığında 30 günlük MVRV’nin %88’de kalması, yeni yatırımcılar için %88’lik bir kâr anlamına gelmektedir. Sonuç olarak, yeni yatırımcılar yükseliş başladığında kârlarını realize etmek için satış yapma eğilimindedir.

Tarihsel modeller, MVRV %34’ün üzerine çıktığında sıklıkla önemli düzeltmelerin meydana geldiğini ve bunun da bu alan için “tehlikeli bölge” terimine yol açtığını gösteriyor. Ve Gala bu eşiğin çok üzerinde olduğu için yatırımcıların kârlarını realize etme olasılığı çok daha yüksektir.

Gala fiyat tahmini: Yeni bir düşüş kapıda olabilir mi?

Gala fiyatının bir düzeltme aşamasına girme olasılığı oldukça yüksek görünüyor. İşaretler, günlük zaman diliminde belirtilen kırmızı mum çubukları şeklinde zaten görülebilmektedir. Balinalar ellerindeki tokenları satmaya devam ederse, 0,06 dolara doğru bir düşüş muhtemelen son kazanımların büyük bir kısmını silecektir.

Ancak yatırımcılar direnç gösterir ve daha fazla artış bekleyerek satışı durdurursa Gala fiyatı 0,072 dolar seviyesinden sıçrayabilir. Bu, altcoin’e 0,0845 dolarda bulunan direnç noktasını aşmak için iyi bir destek sağlayacaktır. Sonuç olarak fiyatın sıradaki hedefi 0,10 dolar olacak ve düşüş tezi de geçersiz kalacaktır.

Kripto para piyasası her gün gelişen ve büyüyen bir sektördür. Piyasa lideri olan Bitcoin’in tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşmasının ardından, yatırımcılar yeni ve yüksek potansiyelli projeler aramaya başladı. Eğer siz de yenilikçi bir portföye sahipseniz meme coin dünyasının yeni oyuncularından olan Smog Token projesine bir göz atmak isteyebilirsiniz. Peki, Smog Token nasıl satın alınır ve ne gibi avantajları var?

Smog Token: Meme coin dünyasının en yeni oyuncusu

Solana ekosisteminde parlayan Smog, sıra dışı bir meme coin projesi olarak yükseliyor. Smog sıradan bir proje değil; aynı zamanda Solana blockchaininde gerçekleşen en büyük airdropa da ev sahipliği yapıyor. Phantom Wallet veya Trust Wallet gibi uyumlu kripto cüzdanlarından alınıp satılabilen SPL token standardına dayanan Smog, meraklılarına kendine özgü dünyasında eğlenceli bir yolculuk vadediyor.

SMOG Satın Al

Meme coin piyasası çeşitlilikle dolu olsa da, Smog ateşli rekabetiyle rakiplerini geride bırakıp zirveye tırmanmayı hedefliyor. Bonk, Myro veya Dogwifhat gibi isimlerin arasında parlamak için adeta bir ejderha gibi yola çıkıyor.

SMOG’un toplam arzı 1,4 milyar dolarlık bir potansiyele sahip. Bu tokenlar adil bir lansmana, çekici bir airdropa ve garantili likiditeye yönlendirilecek. Geliştirme ekibi, sadece etkili pazarlamaya değil, aynı zamanda ekosistemin sürdürülebilir gelişimine de odaklanıyor. Bu nedenle, token arzının yarısı pazarlama faaliyetlerine ayrılacak. Ayrıca, kripto topluluğunu ödüllendirmek ve ağın uzun vadeli sağlamlığını desteklemek için mevcut ve gelecekteki airdrop kampanyaları için %35’lik bir kilitlenme planlanıyor. Geri kalan %15’i ise merkezi ve merkezi olmayan borsalarda likidite sağlamak için kullanılacak.

Smog Token projesinin diğerlerinden farkı nedir?

Smog’u diğerlerinden ayıran önemli bir özellik, token sahiplerinin ve topluluk üyelerinin çeşitli görevleri tamamlayarak kazanabilecekleri airdrop avantajlarıdır. Sosyal medyada etkileşim göstermek ve Smog’u Telegram veya X gibi sosyal medya platformlarından takip etmek gibi basit adımlarla değerli airdrop puanları elde edebilirsiniz. Aktif token sahipleri, liderlik tablosunda ödüllendirilirken, gelecekte airdrop zorluklarının genişletilmesi ve token yakma mekanizmasının tanıtılması planlanmaktadır. Smog, sadece bir meme coin değil, aynı zamanda topluluğu ile büyüyen ve gelişen bir ekosistemin parçası olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

SMOG Satın Al

BeinCrypto


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin