Fundstradt CEO'su fiyat tahmini yineledi.
Tom Lee

Fundstradt CEO’su Tom Lee, Bitcoin fiyat tahminini yineledi: “25 bin dolar olur.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ünlü Fundstradt CEO’su Tom Lee, Bitcoin’in fiyatı hakkında bir kez daha konuştu. Bitcoin’in 25 bin doları görebileceği tahminini yineleyen Lee, Bitcoin ETF’leri ile ilgili de açıklamalarda bulundu.

“BlackRock ETF büyük önem taşıyor.”

Fundstrat CEO’su, kripto paranın fiyatının 25.000 dolara kadar yükselebileceğini düşünüyor ve bunu da Bitcoin’in fiyatı ile BlackRock’un iShares MSCI borsasında işlem gören fon (ETF) arasındaki ilişkiye dayanan bir işaret olarak görüyor.

Lee, mevcut Bitcoin pazarı ve BlackRock ETF arasında bir ilişki olduğunu görüyor. ETF’ler şu anda hayli sıcak bir konu. Pek çoğu, böyle bir ETF’nin (BlackRock gibi) onayının Eylül’de Bitcoin’in fiyatında sıçramalara sebep olabileceğini düşünüyor. Dolayısıyla Eylül ayının piyasaya zenginlik gelebileceği fikri konusunda birleşen bir kamuoyu söz konusu.

Fundstradt CEO’su: “Korelasyon sürecek.”

Ya da alternatif olarak, piyasalar sabit ETF reddi yoluyla düşmeye devam edebilir. Dolayısıyla fırtına öncesi sessizliğin yaşandığı aşikar.

Lee konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu sözleri kullandı:

Hem Bitcoin hem de BlackRock ETF aslında bu yılın başlarında gerçekten zirveye çıktılar ve her ikisi de düşüş eğilimindeydiler. Gelişmekte olan piyasalar dönmeye başlayana kadar, bazı açılardan korelasyonun devam edeceğini düşünüyorum.

cryptodaily

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


UYARI: Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Kanadalı kripto para borsası Coinsquare genişleme planını açıkladı

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin