FTX token etkileyici bir yükselişle geri dönüş yapıyor!
FTX token etkileyici bir yükselişle geri dönüş yapıyor!

FTX token etkileyici bir yükselişle geri dönüş yapıyor!

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto Para Haber – İflas etmiş olan FTX Derivatives Exchange’in yerel dijital para birimi FTX token (FTT), bugün etkileyici bir günlük büyüme kaydetti. FTT tokeni, fiyatını 1,31 dolara sabitlemek için bariz bir canlanmayla %15 yükselerek geçen ayın düşük seviyelerinden kurtuldu. Şu anda FTT’nin fiyatı 0,7763 dolardır.

FTT/USD 1D Grafiği

FTX token’ın etkileyici yükselişi

FTX token’ın fiyatındaki bu yeniden yükseliş, ticaret platformunun en son iflasından kaynaklanan devam eden çabalarının bir parçası olan müşterilere fonlarını iade etme sözünü yerine getirmesinden kaynaklanmaktadır. Borsa, alacaklılarına olan 8.7 milyar dolarlık borcunun 7 milyar dolarlık kısmını likit varlıklarla geri alabildiğini açıkladı. Bu haber, FTX kullanıcıları için heyecan vericidir çünkü kilitli fonlarının geri alınmasıyla ilgili olarak tünelin sonunda ışık olduğunu gösteriyor..

Yeniden başlatma olasılığı

FTX’in CEO’su John Ray III, FTX’i Sam Bankman-Fried’den devraldığından beri platformun odak noktasının belirgin olduğunu belirtti: Mümkün olduğunca çok kullanıcının fonunu iade etmek ve mümkünse platformu yeniden başlatmak.

FTX, platformu yeniden başlatma olasılığına karşı müşterilerinin güvenini yeniden kazanmak için proaktif bir yaklaşım sergiliyor. Kullanıcıların fonlarının iadesi, destek sağlamanın bir yolu olarak kullanılıyor. Genel olarak, FTT tokeni bugün görünür bir şekilde yararlanıyor ve geçen hafta %37 değer kazandı.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir